Takım topbaşı yaptı.Transferler açıklandı!

BEYKOZ 1908 RİVA KAMPI'NDA

2009-2010 sezonu hazırlıklarına başlayan Beykoz 1908 AŞ. yeni teknik heyeti ve kadrosuyla Riva Milli Takım Tesisleri'nde kamp yapıyor...


Yeni sezon hazırlıkları için görüşlerini aldığımız futbol şube sorumlusu Servet Koncu gazetebeykoz.com'a şunları söyledi;


"Yeni sezona bizde yeni umutlarla başlıyoruz. Uzunca süren sorunlu geçen bir dönemi geride bıraktığımız düşüncesindeyim.

Zeki Aksu başkanlığında, teknik direktör Yaşar Elmas çalıştırıcılığında hedefimiz önce yükselme grubu ve daha sonra Bank Asya 1.ligine terfi etmek.

Öncelikle yeni teknik heyeti sizlere tanıtmak isterim;

Yardımcı antrenörlerimiz Ahmet Yımaz ve Mehmet Yorulmazlar, kaleci antrenörümüz Omay Yılmazer, sportif direktörümüz Recep Gürbaşak ve futbol şube sorumlusu ben Servet Koncu tam yetkiyle görev başındayız.

Bu sezon yeni teknik heyetle takımın iskeletini muhafaza edip eksik yerlerin oyuncularını kaliteli transferlerle kapatmak yoluna gittik.

101 yıllık kulübümüzü layık olduğu yerlere getirmek için birlik ve beraberlik içinde çalışacağız.Belediye başkanımız Yücel Çelikbilek'in desteği ve mülki amirlerimizin katkılarıyla , taraftarla elele hedefe varmak istiyoruz.

İç tranferde anlaştığımız futbolcularımızın geçmişten kalan alacaklarının büyük bir bölümünü yeni yönetim olarak ödedik. Aralarında Mustafa Demir , Serkan Gedik gibi oyuncuların olduğu bu futbolcularla 1 yıllık sözleşme imzaladık. Dış transferleri büyük ölçüde tamamladık ama 6 tane flaş ismi kadromuza katacağız.

İç transferde anlaştığımız futbolcular şunlar;

Forvet oyuncuları, Mustafa Demir, Şafak Bayman, Erdinç Bayraktar,Fatih Poyraz, Tarık Erdal (Alt yapı), savunma oyuncuları, Cihan erdil, Murat Şengül, Hakan Arslanağız, Hasan Erdi Aslan, Ogün gündoğdu, Fuat Ateş,

orta saha oyuncuları, Hüseyin Karakayış, Caner Eryiğit, Serkan Gedik, Semih Çankaya, Can Keskin (Alt yapı),Sarp Akgönül (Alt yapı),Tolga Hepgülsün (Alt yapı)

kaleci Cengiz Yılmaz.

Dış Transferde anlaştığımız futbolcular ise şunlar;

Orta saha oyuncuları. Asafcan Erkal (Eskişehir Spor), Mustafa Emirhan (Libadiye), Yasin Bayram (Yeniköy), Barış Kasaroğlu (Ortaçeşme), Hakan Akbulut (Akçaabat Sebat),

savunma oyuncuları, Murat Şahin (Sultantepe), Serhan Gürbaşak (Çengelköy), Emin Uzun (İst. Büyükşehir),

forvet oyuncuları, Volkan Serim (Sultantepe), ŞereF Kuru (Paşabahçe), Yusuf Artan (A.Hisar),

kaleci Bilge Göktürk Duran (Sivas Paf)"


Beykoz 1908 AŞ.'nin Riva Kampındaki ilk çalışmasını siz gazetebeykoz okuyucuları için görüntüledik.İlk günkü çalışmada 37 kişilik futbolcu kadrosuyla iki ayrı ekip halinde çalışan Beykoz, takıma yeni katılacak oyuncularla yarından itibaren Beykoz Stadında antreman yapacak.

Kaynak: Gazete Beykoz
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder