Transfer 09/10 Futbol Orta Saha

Asafcan Erkan (sağ/sol açık)

23 Haziran 1990 Ankara doğumlu.Geçen sene Paf Ligi oyuncusu olan futbolcumuz 4 paf liginde forma şansı buldu Eskişehirde. Bir önceki sezonda Kastamonu spor'u DSGL liginde 20 maçlık performansıyla temsil etmiş. Bu seneki performansı merak konusu,yeterli zamanları alacağını düşünmüyorum.

Mustafa Emirhan (Orta Saha)

Geçen sene Amatör Ligde mücadele eden futbolcu hakkında bir bilgi bulamadım fakat Sarı-Siyah renklere alışık.

Yasin Bayram (Orta Saha)

14 Aralık 1986 Ağrı doğumlu.2006 senesinde Mecidiyeköysporun 3.Ligde olduğu dönemde 1 maç sahaya çıkarak profesyonel olan oyuncu geçen sezon ortası Sarıyer ile Antalya kampınada gitmiş fakat takıma dahil olamamışdı.Federasyon sitesine göre Ümraniye'de gözüken oyuncu Yönetimimiz tarafından Yeniköy 'den transfer edildiği şeklinde bildirilmişti.

Barış Kasaroğlu (Orta Saha)

5 Ocak 1991 Üsküdar doğumlu.Geçen sene Süper Amatöre çıkan Ortaçeşme sporun (ilçemizde bulunan) başarılı oyuncusu Barış geçen senede takımıza önerilmiş ama o dönem gerek görülmemişti.Bu sene Beykozun çocuklarını toplama politikasıyla klübümüze geldi.Geçen sene hazırlık maçında an toptan bir gol atmıştı bize.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder