Soruyoruz: Bu ne demek?

Altyapıda Seçme Zamanı

Basketboldaki yatırımlarına devam eden Beykoz Spor Kulübü ayrıca altyapı takımlarında oynatmak üzere 1993-94-95-96-97 doğumlu oyuncular için bir seçme düzenliyor. Bu seçmeler 28 Ağustos Cuma günü 11.00 – 13.00 saatleri arasında Beykoz Recep Şahin Köktürk Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Ayrıntılı Bilgi için: 0555 420 72 69 - 0506 641 29 03

Basketbol Okulu açılıyor

Beykoz Spor Kulübü basketbol okullarını 29 Ağustos’da açıyor. Türkiye Erkekler 2.Basketbol Ligi A grubunda yer alan sarı siyahlı ekibin Altyapı Sorumlusu Burçin Badem direktörlüğünde yapılacak basketbol okullarına 29 Ağustos Cumartesi günü start veriyor. Konuyla ilgili olarak ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0506 641 29 03’ü arayabilirler.

Kaynak:Beykoz Haber

Herşey çok hoş görüne bilir.Alt yapıya önem veriliyor,gençlerin gelişimine özen gösteriliyor vs. fakat bu işi yapmak üzere seçilen kişi kimdir?Nasıl vasıflara sahip olmalıdır?

  • 100.yıl ligden düşmemizde pay sahibi olan yani o ekibin içinde ki biri.
  • Ayhan Şahenk Spor Salonunda taraftara parmaklıklar arkasından küfür edecek biri.
  • En ufak tepkiye el,kol hareketleriyle cevap verecek biri.
  • Rakip takımda yöneticilik yapan biri.
Şimdi bir kez daha soruyoruz.Bu vasıflar mı lazım?Biz tepki verdiğimiz zaman bir avuç it,kopuktuk öyle söyleniyordu arkamızdan ama ne oldu?Biz haklı çıktık tepkimizde takım küme düştü.Kimseye bişey olmadı biz salonlarda 2.Ligi yaşadık.

Şimdi de Burçin Bey'e soruyoruz; Hangi Cesaretir bu? Ne başarınız var ki utanmadan bu klüpden içeri adım atıyorsunuz.

Sayın Başkanım 100. Yılda göz yumdunuz hatalara tekrar geri dönüyoruz.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder