Şöyle bi göz atalım

Basketbol:

gazetebeykoz.com 'dan aldığımız bilgilere göre Yeşilyurt'la hazırlık maçı yapılmış ve 101-97 galip gelinmiş.Kadromuz şekillenmiş olmasına rağmen yabancı oyuncular beklenmekte.Şu an itibariyle kadromuz şu şekilde; Efes Pilsen'den Hasan Aksoy,Kepez Belediye'den Arda Urcu, Tuzla Belediye'den Serhat Köymen, Uşak Belediye'den Denktaş Güney, Yeşilyurt'tan Sinan Özgür, Bornova Belediyespor'dan Serdar Güngör, Ormanspor'dan Ali Şirin, Akçakoca'dan Yiğit Seçkin, Beşiktaş'tan Serkan Özver, ve eski oyuncularımız Kenan Tütüncü, Nusret Yıldırım, Gökhan Sunter, genç takımdan Arda Sarıbay, Yıldırım Boyacı.Gerek görülürse kiralık oyuncuda alınacak.


Beykoz koçu Gencer Baytemur; “Seyirci geçen yıl küstürüldü ancak bu yıl muhteşem Beykoz seyircisi mutlaka tribünde yerini almalı ve takımlarını desteklemeli” şeklinde bir

demeç vermiş.

Şimdide bir alttaki habere dayanarak soruyoruz.Burçin Badem'e gençlerimizi teslim ettiniz.Ne işler yaptı burda Burçin Bey biliyormusunuz ki tribünlere taraftar çağırıyorsunuz?


Bir de Burçin Badem'e kulak verelim;

Alt yapıyı yeniden eski güçlü haline getireceğim diyen Badem şunları söyledi;

"Daha önce de 2005-2006 ve, 2007-2008 yıllarında kulüpte genel menecer olarak görev yaptım. O yıllarda alt yapıya büyük önem verildi ve tecrübeli teknik direktörler görev yaptı.

Geçen sene bozulan ve dağıtılan alt yapıyı yeniden toparlamak ve eski günlere getirmek üzere alt yapıda sorumlusu olarak görevlendirildim.

Yardımcılarım Çağrı Demir,Harun Since, Emre Ayten ve Ogün Bülent Görgün'le kolları sıvadık ve çalışmalara başladık.

Bugün sizin de gördüğünüz gibi yıldızlar ve küçükler kadrosunda yer alabilmek için 25 genç basketçi kulübe müracaat etti.

Alt yapıyı gelecek sene itibariyle bir oyuncu fabrikası haline getireceğiz. Benim görev aldığım yıllarda alt yapıda oynayan Arda, Yıldırım, Candar,Tolga ve Uğur 4-5 sene zarfında A takıma kadar yükselme başarını gösterdiler. Yıllar önce ektiğimiz fidanlar şimdi meyve vermeye başladı.

Bu yıl gençlerde, yıldızlarda ve küçüklerde liglere katılacağız.Beykoz Belediyesi bünyesinde de Genç B'yi kurduk . Beykoz'da Genç A'da forma bulamayan Belediye Genç B'de oynayacak.

Yeni sezonun kuraları bugün çekiliyor.

Buradan seçeceğimiz gençlerle elimizdekileri harmanlayıp geleceğin yıldızlarını yaratacağız."

Önder KOÇ

gazetebeykoz.com

Burçin Badem bizi ne kadar yakından takip ediyor veya Genç erkekler ligini...Genç erkekler takımımız geçen sene Türkiye şampiyonası oynadılar tarihinde ilk defa nasıl bir dağılmadır bu anlayamadım?O kadroyu elinizde mi tutamadınız yoksa? O çocuklara gelin oynayın diyemediniz mi?
Belediye şu sporda adını kullanmakdan vazgeçse Paşabahçe takımı pilot takım olarak neden kullanılmıyor? Belediye kaynaklarını Paşabahçe'ye aktarsa formanın önünede kocaman amblemini,logosunu koysa Beykoz Belediyesi yazsa daha şık olmaz mı? Paşabahçe Türkiye kupası finali oynadı,Türk Basketbolunda şu an söz sahibi olan adamları yetiştirdi biliyormusunuz? Bilmiyosunuz,bilmenizde gerekmiyor. O yüzden çekilin diyoruz.

Futbol:
DSGL 'de oynayacak kadromuz sahaya indi.Paşabahçe A takımıyla bir hazırlık maçı yaptılar.3-1 yenildi gençlerimiz.(Hoş hepsi bizim gençlerimiz.) DSGL heyecanı yine sarıyor içimizi.Bu sene daha organize olacağız.Gençlerimize destek çıkacağız.Anadolu Hisarı pilot takım olmasıyla oyuncular oraya kaydı bu sene daha düşük bir derece bekliyorum ama beni yanıltın çocuklar.

A takım Kartal'ı 4 -1 mağlup etti.Kartal hangi kadroyla sahaya çıktı bilmiyorum ama kalede eski Fenerbahçeli Oğuz varmış.Nasıl ölçü alınmaz bu maç bilemiyorum.2 Eylül'de kupa maçında Tepecik'e bu gazla şans tanımayız umarım.Bu sene izlediğim hazırlık maçlarında 3 forvetle oynadık ilk yarıları hep.İlk yarılar as kadroyla sahaya çıktık.Biz Ergun hocadan alışığız tek forvet arkasıyla oynamaya,3 forvet bize dokunur.Geçen sene "Kötü futbol yoktur.Az votka vardır." diyerek seyrettik maçları,bu sene daha az içeceğiz sanırım.Forvet de Şafak adaptasyonu aştı.Okan,Hızır 3'ü iyi anlaştı.Defansda orta göbek eskiler olmasına rağmen sağ ve sol bek yeni,yumuşak karnımız burası olacak.4-3-3 oynayacağımızı düşünürsek orta sahada az adam olacak kanat olarak. Zaten orta sahada Serkan Gedik ve Hüseyin 2 koşmayan oyuncumuz.Burda ön libero oynayacak isim çok diri,mücadeleci,kondüsyonu tam,topu oyuna iyi sokan biri olmalı.Kadronun kilit noktası orası bana kalırsa.40 maçlı periyotta rotasyon gereği bir alternatifinin, hazır bir alternatifi şart.Cumartesi Anadolu Hisarı maçında herşey daha net belli olur.

...Ve ne zaman Yüzmeden,Kürekden,Voleybol,Hentboldan haber vereceğiz?
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder