2.Hafta Değerlendirmesi


İnternetten okuduklarımıza ve skorlara göre bu haftanın değerlendirmesini yapalım:
Hiç beraberlik olmaması çok ilginç.Bilindiği üzere Gebze,Yalova,Sakarya lisans işlemlerini yapamadılar.Kağıt üstünde Güngören Bld. ve Türk Telekom dışında rakibimiz kalmadı.Geçen sene de Türk Telekom bizi çok zorlamıştı.Ankarada ki maçda 1 puan almak başarıdır.
Sakarya kendi evinde Bozüyük'e yenildi.Haftaya karşılaşacağımız Sakarya gerçekten kayıplarda.1.Lig'den düşmesi o kadar kötü değilde,burdan düşerlerse yazık olur.Bizim şu an işimize gelir gibi görünsede Türk Futbolu için büyük kayıp olur.
Türk Telekom 2'de 2 yaptı bana kalırsa lider biz olamazsak Türk Telekom olacak gibi.Hucumda çok yaratıcı değil fakat orta sahada top oynatmayan bir takım olduklarını duydum tam bu ligin takımı.Haftaya Bozüyük ile oynayacaklar deplasmanda Bozüyük bir çelme takabilir.Bizim maçada moralsiz çıkarlar umarım.
Körfez Bld. Yunus'u kaybettikden sonra hucum gücü inanılmaz zayıfladı.Yalova'ya kendi evlerinde 3 gol ile boyun eğmeleri çok ilginç geçen senenin en dirençli takımlarındandı.
Güngörenin Bld. Gebze'ye 3 atması gayet normal Kendi evinde, Gebze güçsüz kaldı borcu yüzünden.Mutlak ligin favorilerinden Güngören Bld.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder