Asırlık Çınarlar 3# İlk gün

Beykoz Spor Kulübü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlendiği Asırlık Çınarlar Kupası’nın üçüncüsü dün oynanan maçlarla başladı.

Trabzon Basketbol, Hacettepe Üniversitesi, FMV Işık Spor ve Beykoz Spor’un mücadele ettiği Asırlık Çınarlar Turnuvası’nın ilk gününde R. Şahin Köktürk Spor Salonu’nda oynanan maçlarda Trabzon Basketbol ve Hacettepe Üniversitesi galip gelen takımlar oldular.
Birinci günün ilk karşılaşmasında ev sahibi Beykoz, Hacettepe Üniversitesi ile karşılaştı. İlk periyodu 15-18 konuk takım önde tamamlarken, ilk yarı 35-34’lük skorla Beykoz’un üstünlüğünde noktalandı. İkinci yarıya çok iyi başlayan ve yaptığı savunma ile potasında sadece 10 sayıya izin veren Hacettepe Üniversitesi, 14 sayı farkla 45-59 son periyoda önde girdi. Final periyodunda hücumda toparlanan ancak savunmasında açıklar veren Beykoz karşısında Ankara temsilcisi maçtan 64-77 galip ayrıldı.
Günün ikinci maçında Trabzon Basketbol ile FMV Işık Spor karşı karşıya geldi. İlk periyodu 11-19 önde kapatarak maça sert savunma ile başlayan konuk takım, ikinci periyotta da üstünlüğünü koruyarak soyunma odasına 30-41 önde giden taraf oldu. ikinci yarıda rakibinin oyuna ortak olmasına izin veremeyen ve farkı giderek arttıran Bordo Mavililer, son periyoduna 45-63 önde girdiği maçtan, 55-81 galip ayrıldı.
Asırlık Çınarlar Turnuvası’nın ikinci gün maç programı şu şekilde;
17.30 Trabzon Basketbol – Hacettepe Üniversitesi
19.30 Beykoz – FMV Işık Spor

Kaynak: TBF
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder