Asırlık Çınarlar Turnuvası 3# Şampiyon Trabzon

Beykoz Spor Kulübü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlendiği Asırlık Çınarlar Kupası’nda Trabzon Basketbol oynadığı 3 maçı da kazanarak şampiyonluğa uzandı.

Asırlık Çınarlar Kupası’nın son gününde Beykoz ile Trabzon Basketbol karşı karşıya geldi. İlk periyodunu 11-19, ilk yarınsı da 26-31 önde tamamlayan Karadeniz temsilcisi, son periyoduna 40-53 üstün girdiği maçtan 58-68 galip ayrıldı. Bordo Mavililer’de Fobs bu maçta hiç süre almazken, Hakan 12, Caner ve Kerem 10’an sayı ürettiler. Turnuvanın son maçında ise Hacettepe Üniversitesi ile FMV Işıkspor karşılaştı. İlk yarısı başa baş bir mücadeleye sahne olan maçta soyunma odasına 1 sayı farkla 30-40 FMV Işıkspor önde gitti. İkinci yarıya iyi başlayan ve savunmasını sertleştiren Hacettepe Üniversitesi, üçüncü periyotta potasında sadece 8 sayıya izin vererek son periyoduna 55-48 önde girdiği maçtan 77-56 galip ayrıldı.

Kaynak: TBF
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder