Basket Alt yapı ligleri başladı.

Alt yapı sorumlusu Burçin Bağdem'in olduğu bu sezon kötü başladı

Genç Erkekler:
Bu sene Genç Erkeklerde Seri A Beyaz grubtayız.Bu sene Türkiye devleri yine bizim grubumuzda geçen sene 2 maçtada yendiğimiz Beşiktaş diğer grupta kaldı.İlk maçımız ev sahipliği yaptığımız İ.T.Ü. ile oldu, 104-112 yenilgiyle ayrıldık.Aynı gün maçlarında İ.B.B. deplasmanda Efes Pilseni 1 farkla geçmesi flaş bir sonuç oldu.2. Maçımızda ise yine ev sahibi bizdik ve yine aynı skoru bulduk fakat yine yenildik.(Beykoz: 104- Galatasaray: 117).Aynı hafta İ.B.B 'nin farklı Boğaziçi Üni. galibiyeti bu senenin takımının İ.B.B. olacağının sinyallerini verdi.
Önümüzdeki hafta 28 Eylül'de saat: 18.30 'da Efes Pilsen ile karşılaşacağız.Salon Caferağa olacaktır yine.



Yıldız Erkekler:

Bir 2'de 0 'da yıldız erkeklerde. Bu sene Seri A Beyaz Grupda mücadele edeceğiz. İlk Maçımızı İstanbul Kadıköy ile yaptık.62-45 yenildiğimiz maçın 1 Hafta sonrasında bu kez Dostluk spora 73-64 yenildik.01 Ekim 18:00 'da Efes Pilsen maçımızla lige devam edeceğiz.



Küçük Erkekler:

s
sKüçük erkeklerde Seri B grup 1 de mücadele edeceğiz. Programda henüz maç gözükmüyor.MVP ve İ.T.Ü. çok önemli 2 ekip çok güzel maçlar bizi bekliyor.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder