Eski A.Ş. yönetimi vs. Yeni Dernek yönetimi

Round 1: Yusuf Koç vs. Servet Koncu

Hepimiz bu senenin başını hatırlıyoruz değil mi? Hatırlamayanlar için hafızaları tazelem için bir resim.


Bu resim; sene başında Zeki Aksu: "A.Ş. çok kötü yönetilmiş, 4 Trilyon borç var." demesi üzerine eski yönetimi toplayan iktidar yerel gazetemiz Dost Beykoz'dan.En sağdan 2. kirli sakallı kişi Yusuf Koç.

Ne demişlerdi?

O gün Beykozspor 1908 A.Ş. eski yönetim adına konuşan Coşkun Bülbül, “Zeki Aksu, Alaattin Köseler’le çekişmesi adına, halı sahanın kenarında tam teşekküllü soyunma odaları olan, duş odaları olan binanın yıkımına sebep olmuştur. Şuanda Beykoz’daki halı sahada soyunacak yer yok.” diyerek Zeki Aksu 'nun tesisleşmenin önüne geçtiğini ima etti.

"Beykozspor 1908 AŞ’nin vakıflara sürekli borçlanmasının tek nedeni de, saha için yapılan sözleşmedir. Bu sözleşme de Zeki Aksu ve Alaattin Köseler’in yapmış olduğu sözleşmedir… Bu kira sözleşmesi Beykoz’a ihanettir." gibi büyük lafların ise kimin ağzından çıktığı yazılmamıştı.

Yusuf Koç bu laflar konuşulurken oradaydı.


Kulübün tek varlığı otobüstü

Kulüp eski yöneticilerinden Birol Balıkçı ise, Servet Koncu’nun açıklamalarını şu şekilde değerlendirdi: Servet Koncu’nun o dönemde Belediye Başkanı olan Alaattin Köseler’den 118 milyar lira alacağı varmış… Koncu geldi, alacağının karar defterinde yazdığını ve yönetimden parayı kendisine ödemesini istedi.

Bizde, asla ödeyemeyeceğimizi söyledik. Bunun üzerine Servet Koncu, kulübü icraya vererek, kulüpteki futbolcuların yataklarını, televizyon, bilgisayar, masalar, sandalyeler, yorganlar ve yastıkları aldı. Oysaki Servet Koncu’ya gelen haciz tahsilatı kendisinden değil yine kulübün parasından yapıldı.

Aldıkları yetmedi… Ancak hala 60 milyara yakın borç duruyor ve otobüs ya da hiçbir şey bunu karşılayamadı. Koncu 60 milyarı bağışladığına dair açıklama yapmış. Kalan alacağını bağışlaması için yönetimin değişmesi mi gerekiyordu. Kalan alacağını bağışladığına dair bir belge var mı?

Peki şimdi n'olucak?

Servet Bey alacaklarını bağışladığına dair bir belge verdi mi? Verdiyse ne ala.Vermediyse yine başa dert aça bilir.Çünkü takımı Servet Bey kurdu.Kurarken kimlere kendi şahsi taahhütlerde bulunduğunu bilemiyoruz ama başka türlü bu ortamda transfer zor gözüküyor.Topçuların para sorunu yaşadığıda aşikar.Telekom deplasmanındaki 2-0 'dan maç verme 5. resmi maçta düzelme beklerken gerileme göstermesi Başkanı çileden çıkarmış olmalı. Servet Bey'in kızağa çekilmesi nedenide hem takımı kurdu takım kötü gidiyor,hem de hocaya arka çıkmasıdır diye düşünüyorum.Yusuf Koç 'un göreve getirilmeside çok ilginç bunca zaman arkalarından konuştukları adamlarla omuz omuza çalışacak.Yusuf Koç tecrübeden değil belediyenin adamı olduğundan bu yönetime girdiğide gün gibi ortada.

Ortalık çok karıştı...


Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder