Veteran Yargıç: Hep aynı seneryo

HER SENE AYNI SENARYO

Her sene sezona yeni umutlarla yeni hayallerle başlıyoruz taraftar organize oluyor, yönetim trilyonlar harcayıp yeni transferler yapıyor malzemeler, stad bakımı çim saha masrafları derken bakmışsınız inanılmaz bir emek harcanarak dev bir bütçe karşımıza çıkmış sonra ne oluyor bunu hepimiz biliyoruz, aciz duruma düşmüş il takımlarının milletvekilleri o takımların maçlarına giderek takımlarını kurtarmaya çalışıyor. Birde bakıyoruz ki onca emek onca para ve onca umut bir milletvekilinin o koltukta oturmasıyla uçmuş gitmiş.
Size sesleniyorum ey Beykoz yönetimi ve Beykoz kulübü başkanı
1- Karşı taraftaki küçük tribün kullanılmayacaksa neden o kadar masraf edildi ve o tribünün açılıp açılmayacağına bir emniyet müdürümü karar verecek bu tribünü açtıracak kadar Beykoz ilçesinde kudretiniz yoksa o koltuğa yakışmıyosunuz demektir.
2- Her sene umutlarla sezona başlayıp inanılmaz bir emek ve trilyonlarca para harcayıp 2 hafta sonra hakemlerin satışına kurban gidiyoruz bu her sene böyle süregelmekte federasyona bu konuyla ilgili yapacağınız protesto veya baskı yokmu bu takım sahipsiz kimsesiz mi.
3- Biz taraftar gurubu olarak beykozun her semtine gidip semtlerin önde gelen isimleriyle görüşüp hisardan bozhaneye kadar tüm ilçeyi tribüne toplamaya çalışırken siz bilet fiyatlarını 20 liraya kadar çıkarıp bizim tüm çabamızı boşa çıkarıyorsunuz ve biz tüm semti takımla barıştırmaya çalışırken siz yeni küskünler oluşturuyorsunuz .
4- Kurduğunuz takım geçen seneki kadar olmasada iyi bir takım tribünler eski Beykoz tribünleri gibi çoşkulu artık bu semt bu taraftar şampiyonluk istiyor süper lig olmasa bile bank asya 1. ligi istiyor bunca emeği bir hakemin iki dudağı arasında çalacağı emir almış yanlış düdüklere bırakmayın.

Beykozuma sahip çıkın her sene hakem oyunlarıyla milletvekili numaralarıyla şampiyonluk kaçırmaktan bıktık bu sene artık sevdiğimiz istediğimiz başkan geldi diye sevinirken göz göre göre emeklerimizi umutlarımızı çaldırtmayın takıma ve bize sahip çıkın.
Belediye başkanı kaymakam İstanbul milletvekili yeter artık, yeter artık, bu kadar acizmi Beykoz semti insanı ,bu satılmış hakemlere neden müdahale edilmiyor. Başkanım siz bu konuyla ilgili bir adım atın, bizler koşalım gerekirse federasyonun kapısında yatmaya razı 1000 beykozlu bulurum yeterki bir adım atın bir tepki gösterin. Bu takım hepimizin..
Beykoz taraftarıyla vardır ve 101 yıldır olduğu gibi taraftaryla var olacaktır sizler gelip geçeceksiniz ama bizler hep olacağız.


Veteran Yargıç
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder