Basketbolda Hazırlık Dönemi

Bu sene başında Basketbol'a doğru dürüst yer veremedik.Topluca hepsinin üstünden geçelim.

Belediye Başkanlığı Kupası

Beykozspor, Olin Gençlik Edirne, Erçelik Pamukkale Üniversitesi, TED Ankara Kolejliler takımlarının katıldığı turnuva maçları 2,3,4 Eylül günleri R.Şahin Köktürk Spor Salonu’nda oynandı.

2 Eylül çarşamba günü oynanan ilk maçta;

Olin Gençlik, Pamukkale Üniversitesi'ni 92-76 yendi.

İkinci maçta ise TED Ankara Kolejliler, Beykozspor'u 65-57 mağlup etmeyi başardı.

3 Eylül çarşamba günü ise ;

Beykozspor, TED Ankara Kolejlileri 79-70 yendi.

İkinci karşılaşmada ise Olin Gençlik, TED Ankara Kolejlilere karşı

63-56 üstünlük sağladı.

4 Eylül perşembe günü ise;

İlk maçta Pamukkale Üniversitesi, TED Ankara Kolej'e 65-61 yenildi.

İkinci maçta Beykoz eğer 9 sayı farkla maçı kazansaydı turnuvanın şampiyonu olacaktı. Ancak çok kötü bir oyun ortaya koyan Beykozspor , Olin Gençlik'e farklı yenilmekten kurtulamadı: 87-59

Üç gün boyunca yapılan maçlar sonunda;
Edirne Olin Gençlik oynadığı 3 maçı da kazanarak birinci olurken, TED Ankara Kolej 2 galibiyetle ikinci, Beykozspor tek maçı kazanarak 3. olurken, turnuvada oynadığı 3 maçı da kaybeden Pamukkale Üniversitesi 4. oldu.

Kaynak: Gazete Beykoz

Bu turnuva genel olarak sert maçlara sahne olmuş.Takımında ilk beraber maçları olma özelliği taşıyor.Turnuva şampiyonuna kupa,plaket vs. verilmemesi dikkat çekmiş yerel basın ama belediyemizin spora bakış açısı bu malesef.Bu turnuvada Amerikalı oyuncu
Dwayne Curtis denendi.Dwayne Curtis 24 yaşında, 2 metre 5 santim boyunda center, pivot mevki oyuncusu ve Missisipi Üniversitesi mezunu.

Bir Hazırlık turnuvası daha var

Asırlık Çınarlar turnuvası 3.sü düzenleniyor bu sene.16,17,18 eylül tarihlerinde Asırlık Çınarlar Turnuvası maçları var. Trabzon, Hacettepe, FMV Işık bu turnuvaya katılacak olan takımlar.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. basket bizim mihenk taşımızdır türkiyeye basketbol kültürünü aşılayan takımlardan biriyiz onun için basketbolda her zaman en üst ligde olmalıyız bu yıl dan çok umutluyum bir daha düşmemek üzere beko basketbol ligine dönüp orada şampiyonluk yaşamak hayaliyle yanıp tutuşuyorum
    haydi beykozzz...

    YanıtlaSil