Başkan Basın toplantısında.

Az önce aşağıdaki haberi cevaplandırmak adına bir basın toplantısı düzenleyen Beykoz Spor Klübü Başkanı Zeki Aksu:

İddiaların asılsız ve yalan olduğunu beyan etti.Flash Haber imtiyaz sahibi Ali Rıza YILDIZ'ın daha önce araya hatırlı kişiler sokarak klüp yönetiminde görev almaya çalışdığını fakat bu girişim olumsuz sonuçlandığı açıklandı.

Gazete muhabirlerinin ofise gelerek,Beykoz Haber yönetiminin yanında soru - cevap şeklinde yaptıkları röpotajı yayınlamayarak içindeki sözleri çarpıltıldığını iddiası üzerinde yoğunlaşarak. Aynı gazetenin bir CHP meclis üyesinin istifasınıda bu yöntemle sağladıklarını örnek gösterdi.

Öne geçen söylemlerinden bir taneside; "Beykoz Spor Klübü hiç bir zaman bu çeşit komplo ve şantaj yoluyla mevkii istiyenleri oyuncağı olmamıştır" sözü oldu.Kendi başkanlık dönemi ve daha önceki başkanlarıda dahil ederek hiç bir başkanın bu tarz yolsuzluklara karışmadığını dile getiren Zeki Aksu; Klübün herşeyinin şefaf olduğunu, gizli saklı bişeyin olmadığını aksine klüp hesaplarının denetlenip kamu oyuna deklare edilmesini rica etti.

Soru cevap kısmına geçmeden önce konuşmasını şu sözlerle bitirdi;
"Gücümüzü Kelle İbrahimler den ve 250 bin Beykoz halkından almaktayız."

Not:Basın toplantısını telefondan dinledim.Ufak tefek yalnış anladığım kelimeler olabilir.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder