Fkash Haber ???

TTNET’in sponsorluk anlaşmasını tek taraflı bozduğu Beykozspor’da iddia bombardımanı: “Hesaplarda usulsüzlük yapıldı, SSK dolandırılarak trilyonlarca lira zarara uğratıldı, Kulüp Başkanı Zeki Aksu olağanüstü kongrede yönetime paralı işadamlarından takviye yapıp yeni kaynak yaratacak.”
24 Ekim’de olağanüstü kongreye gidecek olan Beykozspor Kulübü Başkanı Zeki Aksu’nun sadece yönetim değişikliği yapmayı planlaması, “Paraya sıkıştı, yolunacak zengin işadamları arıyor” dedirtiyor. Beykozspor’da belki de Zeki Aksu dönemini tarihe gömecek bir çalkantılı sürece girildi. Önce basketbol 1. Lig’ten düşen ardından da TTNET’le sponsorluk anlaşması bozulan Beykozspor, ilçe kamuoyunda gündeme gelen iddialarla iyice çıkmaza girdi. Olağanüstü kongreye giden kulüp başkanı Zeki Aksu’nun sadece yönetim değişikliği yapacak olması akıllarda çeşitli soru işaretleri yaratıyor.
TTNET, SPONSORLUĞU NEDEN
TEK TARAFLI İPTAL ETTİ?
Hakkında TTNET’le olan sponsorluk sürecinde hesaplarda usülsüzlük yaptığı, bu yüzden de anlaşmanın daha yarısına bile gelinmeden tek taraflı olarak bozulduğu, 6.5 milyon TL gibi bir para döngüsünün olduğu ve servetine servet eklediği gibi iddialar öne sürülen Zeki Aksu’nun gazetemizin konuyla ilgili sorularına üstü kapalı kaçamak cevaplar vermesi soru işaretlerinin doğruluğunu güçlendirdi. Aksu, maaşı yüksek oyuncuların sigorta primlerinin asgari ücretten gösterilerek SSK’yı dolandırma iddiasını da, “GS., FB. hatta milli takım bile böyle yapıyor” sözleri ile adeta doğruladı.
SSK’YI ZARARA UĞRATARAK
DEVLETİ DOLANDIRDILAR!..
Yüksek maaşlı oyuncuların sigorta primlerinin asgari ücret gösterilerek SSK ve dolayısıyla devletin dolandırıldığı iddiasını doğrulayan sözler sarfeden Zeki Aksu, “Bütün takımlar böyle yapıyor. Bunu gazetenizde haber yaparsanız SSK ve maliye müfettişleri kulübün son on yıllık hesaplarını elden geçirir ve 1.5 trilyonu aşkın bir cezayı keser. Yani bu işten zararlı çıkan Beykozspor olur, bana hiç bir şey olmaz. Onun için lütfen bu konulara girmeyelim” açıklamasıyla acı itiraflarda bulunurken başkanı olduğu kulübün zarar görmesi halinde bile kendisinin sütten çıkmış ak kaşık olacağını öne sürüyor.
AÇIKLAMALARENDİŞEYİARTIRIYOR
TTNET’in, sponsorluk anlaşmasını dönen 6.5 milyon TL’lik hesaplarda usulsüzlük gördüğü için normal sürenin daha yarısına gelinmeden tek taraflı olarak bozduğu ve Beykozspor’un da bu durumdan gördüğü zararı telafi etmek için karşı tazminat davası açmadığı, bunun sebebinin de usulsüzlüklerin kamuoyuna yansımasından korktuğu gibi iddialara da, “Paranın miktarı konusunda gizlilik anlaşmamız olduğu için rakam vermem. Sonuçta kulüp iç işlerinde dönen hesaplar bunlar. TTNET, milli takıma sponsor oldu ve Beykozspor’u bırakma kararı aldı. Biz de buna uyduk” diyen Zeki Aksu’nun üstü kapalı, kaçamak cevapları kamuoyu vicdanını rahatlatacak türden değil.
AKSU: ‘BUNCA YIL YATIRDIM
ELBETTE KARŞILIĞINI ALACAĞIM’
Kendisinin son yıllarda servetine servet eklediği, sabit ve yüklü miktarda bir geliri olmadığı halde Dudullu’daki İdealistkent’te değeri trilyonu bulan lüks bir villa aldığı gibi iddialara da skandal cevaplar veren Zeki Aksu’nun, “Vicdanen ve kanunen veremeyeceğim hiçbir hesabım yok. Malvarlığım da borçlarım da ortada. 13-14 yıldır bu kulübün başkanıyım. 3-4 yıldır da emekliyim. TTNET’le sponsorluk anlaşması yapmadan önce 6 katlı binamı satıp bu kulüp için harcadım. Elbette bu yatırımların karşılığını alacağım. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe’ye yaptıklarının karşılığını alıyor” demesi, akıllara “Kulübe ticarethane gözüyle mi bakıyor” sorusunu getiriyor.
ZENGİN İŞADAMI FİKRİ DOĞRU
Olağanüstü kongrede yönetime ilçenin zengin işadamlarını takviye edeceğini de doğrulayan Zeki Aksu, “Bunlar pinpirikli adamlar. Bana yönelttiğiniz iddialara ilişkin haberler yayınlarsanız onları ürkütmüş olursunuz” diyerek de ayrı bir gafa imza attı ve 24 Ekim’deki kongrenin amacının yönetime zengin işadamı alıp yeni para kaynakları yaratmak olduğunu doğruladı.
VİLLA DÜŞKÜNÜ BAŞKAN
Malvarlığı ve servetini katladığı yönündeki iddialara açıklık getirirken adeta batan Zeki Aksu, “İdealistkent’te villa aldığım doğru. Değeri de 500 bin dolar civarında. Ayrıca Acarlar’dan da bir villa aldım. Onu kimse bilmiyor. Sarıyer’de de bir villam var” demesi ise “Bu ne villa düşkünlüğü böyle” dedirtti.

Kaynak: Flash Haber
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder