Ahmet Hakan' ın yorumlarına tepkiler.

Klüple ilişkisini kestikden sonra çok kısa bir yorum bırakan Ahmet Hakan'ın yorumlarının göz ardı edilmesi beklenirken tepki çekmeyi sürdürüyor.

Talip Ercan:Güle güle Ahmet Hakan

"Beykoz takımı senin oynadığın her maçta canını dişine taktığını yüreğini ortaya koyduğunu gördü.İnsan keşke olmasa idi diye düşünmeden geçemiyorda nasibin kısmetin önüne geçilemiyor varsa hakkın benden de sana helal olsun Beykoz taraftarlarının kalbindeki yerin her zaman olacak.Bundan sonraki futbol hayatın ve özel yaşantında Allah yolunu açık etsin Talip ERCAN"

Talip Ercan; Klüp kongresinde Divan Kurulun da yerini almıştı.Aynı zamanda Beykoz Spor Klübü Derneği başkanlığını da sürdüren Zeki Aksu'nun imtiyaz sahibi olduğu Beykoz Haber internet gazetesinin tabiri caizse herşeyi.Zaten Beykoz da spor basını dendiği zaman tek isim vardır oda Talip Ercan.Ahmet Hakan'ın bu yorumundan sonra kendine ait sosyal paylaşım sitesinde ki profiline "Bazıları siteler konuşup duruyor.Tamam haklılar da bırakıp gidenlerin hiç mi kabahati yok?Beykoz şanlı Tarihi ile sıkıntıları atlatır ancak yapılanlar unutulmaz 10 yıl geçsede..." yazmıştı. Aynı günün akşamı yine bu yorumunun üstüne "Ahmet Hakan Aslanağız bir sitede yaptığı yorum ile Beykoz futbol takımına veda ettiğini yazdı.Bundan sonraki yaşantısında kendisine başarılar diliyorum benim de hakkım varsa helal olsun ona.Ancak kusura bakmasın bir iki isim kafamdaki şüpheleri gidermediği için Şahsi düşüncemden öte Beykozluluk bilincim ile baktığımda ,onlara aynı düşünce ile bakamıyorum." diyerek madem birşeyler var açık yüreklilikle konuşulsun yönündeki düşüncelere destek çıkmıştı.

Yorumu Blogda yayınlamamızın ardından Boğazın Yargıçları Facebook Multimedya Sayfasınada Linki koyulmuş ve altına yapılan yorumlar Talip Beyle aynı yönde.

Serkan Taş: (Aktif tribüncü-Yönetim kurulu yedek üye)

Sevgili Ahmet Hakan geçen sezon Tokat ta golü attıktan sonra tribünde topu topu 7 kişi olan bizlere gelip önümüzde secde etmen 25 yıllık tribün hayatım boyunca unutamayacağım bir jestti o gün Beykozlu olmaktan bir kez daha gurur duymuştum..ve senin nasıl yürekten Beykozlu olduğunu görmüştüm, yani bu takımda sözüne itibar edilecek birisin gelelim meseleye herkes birbirini suçlayıp üstü kapalı açıklamalar yapıyor.Nedir bu kimsenin açıklamaya cesaret edemediği olay Ahmet Muratta 16' sında konuşucam demişti ondanda tık yok... açıklayında bizlerde bilelim ona göre tavrımızı belirleyip gerekeni yapalım... kimsenin açıklamaya cesaret edemediğine göre iki tarafında kusuru var sanıyorum bu olayda... biri konuşsun yahu.

Hüseyin Parlak: (Uzun süredir tribünle ve klüple iç içe esnaf.)

Tamam madem adamdınız neden çıkıp adam gibi oynamadınız.geçen seneki Ahmet Hakan'ı, Mustafa'yı ve adamlarını ve oynadıkları futboluda biliyoruz. Bu sene oynadıkları futbola benzer oyunuda...

Son olarakda Sirek Ahmet Hakan'ın yaptığı yorumun üstüne yapılan yorumlar.

Turan Alparslan:

Ahmet Hakan seni bu takımda en çok sevenlerden birisiyim keşke açık olarak demek istediğini anlatsaydın.5 aydır paranızı almadınız da birçok kulüp aylardır almadı.Mesele ne o zaman?Abin Mustafa Demir 7 yıl formasını giydiği Beykoz 1908 den bu güne kadar aldıklarını Allah hakkı için bir yazsın Tepe Grubunda ilk geldiği gün dahil onun hakkında hiçbir hocadan olumlu izlenim almadık.Sizleri de yaktı gitti. Allah için 38 yaşında sen forma giyip diğer arkadaşlarının alacaklarını gasp ettirip ayaklandırıp gideceksin sonra sizin gibi hak verdiğim ancak keşke daha ahlaki olsa dediklerimizi bozacaksın.Seni severiz ben çok kalmanı isterdim de bu andan sonra bilmiyorum artık inşallah Beykoz karşısına bir rakip takım oyuncusu olarak gelmezsiniz.Taraftar ne kadar haklı olsanız da Gebze takımının oyuncuları gibi bırakmanızı isterdi 5 gol attını da biz mi görmedik bırak beşi 1-0 a bile razıydık...

Zekai Paksu: (Takma isimle uzun süredir yorum yazan muhalif biri.Kimi zaman provakatif yazıları oldu)

Ben 32 yıllık BEYKOZLUYUM.Ve ayrıca hem futbolu hemde basketbolu yakından takip ederim.Sevgili Ahmet Hakan kadar onurlu,haysiyetli, kişilikli yani adam gibi adam az bulunur.Güle güle Ahmet Hakan BEYKOZA verdiğin emekler için teşekkür ve hakkını helal et.Ben kendi adıma eğer hakkım geçmişse misli misli helal ediyorum. Beykoz senin gibi değerleri çok arar.Yazıklar olsun ZEKİ AKSU ve şakşakçıları...

Cemal Sen:
Yyahu pes dogrusu futbolcular suçluda,ata sözündeki gibi HIRSIZIN HİÇMİ SUÇU YOK.Bu sporcularda adam gibi anlatılsa değil altı ay bir sene bile bekleyebilecek onurda insanlar ama siz sporculara dagıtılması için belediyeden 1,5 tirilyon alacaksınız kendi şahsi borçlarınızı ödeyeceksiniz.Ondan sonra futbolcular sahtekar.

Cemal Sen yorumunun devamında işi bu boyuta getirenlerin Zeki Aksu ve Birzat Mermer olduğu yönünde iddiaları var. Bu yorumunuda kişilere hakaretlerle süslemiş sağolsun o yüzden yayınlayamıyoruz..


Biri Çıkıp gerçekleri anlatsın.

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder