2 yalova maçımız daha var.

Beykoz'a Teknik Direktör dayanmıyor...

Teknik Direktör Cafer Aydın, görevden alındı.

Haberi doğrulayan Başkan Zeki Aksu ve güvenilir kaynaklardan alınan bilgilere göre; istifa eden Cafer Hoca'nın yerine, Sultaniye Çayırlarında büyümüş, Sultaniye Fatinhoca ve Beykoz okullarında okumuş, eski Sarıyerli Profesyonel futbolcu ve Teknik Direktör Erdem Acar düşünülüyor...
Bu kararın gıyabında alındığını söyleyen Cafer Aydın; Başkan Zeki Aksu'nun, Genel Kaptan Aliço ile haber göndermesine sert tepki gösterdi...
Cafer Aydın; "Benim aldığım takım ortadaydı...İkinci yarı için yapabileceklerim vardı ama haberim olmadan görevden alındım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Gazete Beykoz

----------/----------


Ligin ilk yarısında Sahamızda 2-0 yenildiğimiz Yalova maçının hemen ardından görevi son bulan (İstifa mı etti kovuldu mu bilemiyoruz?) Yaşar Hoca dan sonra; Geçtiğimiz hafta 3-0 deplasmanda yenildiğimiz Yalova maçının ardından Cafer Hocanın ipi çekildi. Sayın başkanım yine çevrende ileriyi gören olmadığından biz size hatırlatmak istiyoruz.Önümüzde 2 Yalova maçı daha var.Yedekde 2 hoca tutun hazırlıklı olun.Madem hocayı gönderecektiniz neden devre arası yapacağınız transferleri şimdiden takımla çalıştırmaya başlattınız.Çok güzel düşünülmüş bir hareket bir an da anlamsızlaştı.

Gazete haberine göre yerine düşünülen Erdem Acar; İlk yarıda oynanan Beykoz maçın da Yalovanın başında Yaşar Hocanın tabiri caizse kellesini uçurmuştu.24 Kasım da Yalova dan istifa eden Erdem Hoca,bu kez de Cafer hocanın yerine gelerek bir sezonda 2 hocamızın birden kellesini uçurdu.Erdem Hoca'nın en büyük başarısı Boluspor zamanlarıydı.Disipliniyle tanınıyor.Genel Kaptanımız Ali Bey'in futbolculuk dönemden arkadaşı Ogün Temizkanoğlu sık sık ziyaretleri benim aklıma acaba sorularını getiriyor.Son Gebze maçında tribündeydi.
18 Haftada 3.Hocayla çalışıyoruz.Arada yardımcı hocayada takımı bıraktığımız oldu.4 diye biliriz.Dünya rekoruna bakmak lazım bizim olabilir.1892 Yılında kurulan bizim gibi bir işçi semti olan İngiliz klüp bugün 19. teknik adamıyla çalışıyor.Başarı istikrarla gelir.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder