Gerçekten bu panele kim gitti?

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Spor Kulübü ve medya kulübü işbirliği ile organize edilen “ endüstriyel futbol “ konulu panele, Star Tv spor yorumcusu ve şampiyonlar ligi spikeri Cem Yılmaz ve Sabri Ugan, TGRT TV spor müdürü Cüneyt Şen katıldı.

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda 6 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’te başlayan panelde, futbol kulüplerinin şirketleşmesi, sporun Türkiye ve dünya genelinde her yönüyle endüstri haline gelmesi ve ülkemizdeki kulüplerin endüstriyel faaliyetleri ele alındı. Sabri Ugan’ın moderatörlüğünü yaptığı panel yaklaşık bir saat sürdü.

Panel bitiminde ayrıca, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Futbol Kış Kupası ödül töreni gerçekleşti. Yüksekokulun futbol takımları arasında yapılan zorlu mücadele sonunda finale kalan ve dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi.

Gazete Beykoz

-----/-----


Şimdi bu ilçede futbolu en yakından takip edenler Lojistik Meslek Yüksek okulu öğrencilerimi yoksa Boğazın Yargıçları mı?Şahsım adıma ben gidemezdim ama duyuramamak çok üzücü geldi.Konu çok güzel,tam yeri tam zamanı aslında.Yine Beykoz Halkı için bişey yapılmadı.Semtimizde bir üniversite var ama ayıpları mı daha büyük yoksa sevapları mı tartışılır? Belki birgün olacak yinede böyle bir konunun seçilmesi bile hayret uyandırdı bende...


Olacak olacak merak etmeyin.Bu savaşı biz kazanacağız.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder