Uzak Yargıç: "Ne Olacak Halimiz"

Yeni sezon eski hayallerin yeniden gündeme gelmesi, onlara tekrar inannılması, sonu olmayan vaatlere tutulmayacağını bildiğimiz sözlere tekrardan inanılması gibi çeşitli anlamlar taşısada biz yüreğimizde arma sevdaysıyla sonunu bildiğimiz filmin en ön koltuğunda gözümü bile kırpmada izleriz olan bitane. Ne olcak? Kim nezaman verdiği sözden dönecek? Acaba şampiyonluk hayalleri kaç hafta sürecek diye.
Birşeyler yolunda gitmeyince de sesimizin yettiğince tepkimizi koyarız ortaya aslında koymak zorunda hissederiz çünkü biz bu armayo karşılıksız sevenleriz.
Her sezon başka bir kılıkta karşımıza çıkan aksilikleri bestemize kafiye yapar yolumuza bakarız.
Evet vaatler vardır şampiyonluk sözleri vardır ama bir bir eksilir, kaybolur vaatler şampiyonluk hayallerinin yerini şerefli 2. likler alır ama şimdi bir farklılık gariplik yokmu ? Vaatler nerede sözler nerede şerefli 2. lik yerini şerefisz yönetime bırakmış durumda!!
Bir çok arkadaşım sitemini dile getiriyor;
*Düşsende yerin dolmaz
*Düşsen bile amatöre terk edenler kahpe olsun
*Lig Farklı Sevda Aynı
*Amatör lig profesyonel sevda
Buna benzer sözler söylendi ama ben kendimi teselli edicek cümleler yerine soru soruyorum
NE OLACAK HALİMİZ?
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 yorum:

  1. Adsız22:23:00

    ne olucak halimiz? yazıklar olsun sana ve senin kulüp yönetememe! anlayışına zorluklarla çıkılan bu ligden nekadarda kolay düşürdün bu takımı ben artık 22 sene daha beklemek istemiyorum

    YanıtlaSil
  2. taraftarlık, biraz da acıyla beslenen bir ruh hali... hele ki bizim gibiler için.

    YanıtlaSil