Kastamonu,Kars,Çankırı başka kim kaldı?

BEYKOZ’DA ÇANKIRI HAREKATI

23-09-2010
Beykoz Çankırılılar Derneğinin kuruluş hazırlığı ve Çankırı Spor Kulübünün Bank Asya Ligine çıkma projesini tanıtmak için, Beykoz Çankırı Elden Köyü Derneğinin konuğu oldu.

Bilal Karabacak Başkanlığındaki Elden Köyü üyeleri Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Suaydın ve Çankırı Spor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Şireci’yi Ortaçeşmedeki Dernek Merkezinde konuk ettiler.Dernek Başkanı Bilal Karabacak, yaptığı açılışta Beykoz’da Çankırı İlini Elden Köyü olarak temsil ettiklerini, Çankırı İl Derneğinin kurulması içinde hazırlıklar içerisinde olduklarını, İl Derneği oluşturma ve Spor Kulübümüzün Projesine destek amaçlı toplandıklarını belirterek herkese hoş geldiniz dedi.

Beykoz’da Çankırı İl Derneğini kurmak, hizmet veren Dernekleri Federasyon çatısı altında toplamak ve Çankırı Spor Kulübü için hayata geçirilen “BANK ASYA LİGİ HEDEFLİ 18’DE 18 KAMPANYASINA” destek amaçlı yapılan toplantıda Elden Köyü Dernek Başkanının açıklamasından sonra ilk sözü Federasyon Başkanı aldı.


Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Suaydın yaptığı açıklamada, sivil toplum çalışmalarının örgütlü olmasının altını önemle çizerken, elde edilen başarının Federasyon ile bütünlük içermesinin Çankırı için yararlarını akıcı bir dil ile anlattı. Suaydın açıklamalarının devamında bu amaçla Beykoz’da bu güne kadar Çankırı’yı başarı ile temsil eden Elden Köyü Derneğinin, Beykoz Kaymakamımız ve Milli Eğitim Şube Müdürümüzün destekleri ile oluşturduğumuz tüzük çerçevesinde Beykoz Çankırı İl Derneğini kurma çalışmaları içerisinde olduklarını, bununla birlikte Çankırı Spor Kulübünün Bank Asya Futbol Liginde oynayabilmesi içen destek çalışmalarının devam ettiğini belirtti.



Son sözü Çankırı Spor Kulübünün Bayan Başkanı Sevda Karaali Şireci aldı. Şireci asıl işinin iletişimci olduğunu ve bu özelliği sayesinde para kazandığını vurgulayarak dünyada Profesyonel Futbol Takımı olan tek Spor Kulübü Başkanı olduğunu vurguladı.


Bir tek sineması bile olmayan, gençlerinin yazın toprak kışın çamur sahada oynamaktan başka şansı bulunmayan, Ankara’ya yakın olmasına rağmen hizmet yoksunu olan bir ilin, beylerin veremediği hizmetlerden dolayı mahrum kalan borçlu bir spor kulübünün başkanı olarak Çankırılık ruhuyla taşın altına elini koyduğunu söyleyen Şireci, birçok kurumun üzerinde gözü olan 15 yıldır atıl duran bir eğitim kurumunu iki bakanlık arasında yapılan zorlu bir mutabakat sonrasında kazandıklarını göreve gelirken 500 milyar olan borcun, 1,5 trilyon olarak önlerine konduğunu buna rağmen kısa zamanda kulübe kazandırdıkları binanın açılış aşamasına geldiğini ve borcun da sıfırlandığını belirtti.Şireci, Göreve başladıklarında 3 trilyon olan yıllık bütçeyi, 800 milyara düşürdüklerini çok iyi bir hocanın yönetiminde genç bir kadro oluşturduklarını sözlerine ekledi.Çankırı Spor Kulüp Başkanı Sevda Karaali Çankırı İl plakası olan 18 rakamından ilham alarak projelendirdiği ve adını “ Sen Varsan Bizde Varız ” Sen, Ben değil! Haydi, biz olalım! 18 de 18 ile Bank Asya’ya koşalım, koyduğu projesini konuklara tanıttı.18 bin taraftarın hedeflendiği projede hedefin yakalanabilmesi için, üye olanların kredi kartı veya posta çekiyle ödemeyi kabul etmeleri ve beraberinde en az iki kişiyi daha projeye kazandırmaları istendi.
Kulüp başkanı projenin can alıcı bölümünü açıkladığında her üyeye bayrak, filama, rozet, kaşkol, formadan oluşan bir takım Çankırıspor hatırası verileceğini, ulaşılan 5 bin üyede birçok bankanın belirlenen bazı projelere karşılıksız destek vereceğini, ulaşılan 10 bin üye rakamında ise yine aynı bankaların talep ettikleri bazı hizmetlerini karşılarken, üzerine para vereceklerini hatırlatması heyecan yarattı.
Şireci’nin taraftarlara dağıtacakları avantaj kartının tuttuğunda, yıllar önce Türkiye’ye avantaj kartını ilk sokan kartın mucitlerine sağladığı avantajların aynısını yakalayacaklarını vurgulamasıyla bitirdiği konuşmanın sonrasında davetliler projeye üye olma yarışına girdi.Üyelikler gerçekleşirken, Çankırılıların kişiliği, yaşamı ve hizmetleriyle gurur duydukları ünlü radyo programcısı Afrikalı Ali’de kısa açıklamasında, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada elinden gelen her türlü imkanı Çankırı için kullanmaya devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Doğuş Haber
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder