Basketbol Nejat Sayman'a emanet.


ZEKİ AKSU'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Basketbol kamuoyunda günlerdir spekülasyonların odağında bulunan ve içinde bulunduğu maddi sıkıntılardan dolayı teknik ve idari kadroda ki istifalarla sarsılan ardından günübirlik gidilen Hacettepe maçından da alınan farklı yenilgiyle moralleri iyice bozulan Beykoz’da Başkan Zeki Aksu sıkıntılı günleri aşılacağının mesajını verip takımı tecrübeli antrenör Nejat Sayman’a emanet ettiklerini belirtti.
Daha önce eski yöneticilerin ağzından yapıla eleştirileri de geri çeviren Aksu; “benim şahsıma yapılmak istenen bu tür söylemler sonuç olarak Beykoz Kulübüne zarar vermekte olduğunun sanırım farkındadırlar” Bir kulübün sağlık çantasıyla ya da buz makinesiyle başkan uğraşmaz.
Bu saatten sonra Beykoz kulübü olarak artık önümüze bakıyoruz, ligin en tecrübeli antrenörlerinden Nejat Sayman ile anlaştık ve hocamızın vereceği raporlar doğrultusunda takımımıza gerekli takviyeleri de yapacağız, işimizin kolay olmadığını biliyoruz fakat teknik ekibin bu zorlu fikstürün de altından kalkabileceğine inanıyoruz” dedi.

---------------/---------------

Tabii başkansın uğraşmayacaksın suyla , buzla ama bunları önceden görüp gerekli müdahaleyi yapacaksın.Lig başlamış yeni aklın başına geliyor.Ee futbolla uğraşıyorduk demeyin Keçiören Primleri hala ödenmedi.Ya da ödendi var sayalım en başından beri söylüyoruz Sayın Zeki Aksu bir kadronuz yok.Kurumsal bir yapınız yok,Organizasyon şemanız ve sezon planlamsı,seneryonuz gibi şeylerden çok uzaksınız.Başkansan önceden göreceksin...
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder