Bir çınar sallanıyor.

Yılların kulübü Beykoz'un TB2L'de yar alan takımı büyük bir ekonomik krize girdi.. Takımın Hacettepe deplasmanına günü birlik gitmeleri istendi.. Şube kaptanı, genel menejer ve antrenör istifa etti.. Oyuncuların antrenmana gelecek yol parası yok.

A Milli Takımımız, Dünya Şampiyonası’nda büyük bir sükse yaparak gümüş madalya kazanırken, birçok kulüp ekonomik sorunlarla boğuşuyor. Yeşilyurt’un TB2L’den çekilmesinden sonra yılların kulübü Beykoz da krize girdi, Basketbol Şube Sorumlusu Haluk Sümer, antrenör Murat Polat ve Genel Menajer Murat Haznedaroğlu, görevi bıraktıklarını bildirdi.

Sümer, kulübün futbolla başlayan borç batağından kurtulamadığını ve Başkan Zeki Aksu’nun bu tutumuyla kurtulmasının da mümkün olmadığını belirtirken, Başkan Aksu zor durumda olduklarını ancak genç oyuncularla da olsa ligi yarım bırakmayacaklarını söyledi. Ödemeleri yapılmayan oyuncular ise ceplerinde otobüs parası dahi olmadığı gerekçesiyle 5 gündür antrenmanlara gelemediklerini ifade ettiler.
Başkan Aksu’yu suçlayan Sümer, “Oyunculara verecek suyumuz, topumuz bile yok. Ecza çantasının içi boş. Masörün elinde sadece buz torbası var. Belediye de desteğini çektikten sonra sponsorluk anlaşması için uğraştık ancak başkandan dolayı bu da gerçekleşmedi. Hafta sonu oynayacağımız Hacettepe maçına aynı gün gidip, gelmemiz istendi. Bu sıkıntılara Başkan Aksu’nun çözüm üreteceğine olasılık vermediğimiz için ben, antrenör Polat ve Genel Menejer Haznedaroğlu görevi bıraktık.” dedi.
Antrenör Murat Polat ise bir Beykozlu olarak gelişmelerden büyük üzüntü duyduğunu söylemekle yetindi.
Beykoz Başkanı Zeki Aksu, ligden çekilmeyi bir alternatif olarak düşünmediklerini ve genç oyuncularla da olsa yollarına devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Basket Faul Özel Haber.

---------------/---------------

Bu da bizim özel haberimiz.Oyunculardan samimi olduğum birine (genç ve sözleşmesi devam eden) günlerdir mail,msn,facebook Allah ne verdiyse yazıyorum cevap alamıyorum.Dün en son; "Sen sahaya çıkacakmısın çıkmıcakmısın? dedim. Cevap olarak; "Beykozla mı?" dedi. Daha da başka bişey demedim.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder