Bu taş nerede?

Doğuş Haberden Alıntıdır..

Beykozspor Başkan vekili Kamil Burhan Kutlu da yaptığı yazılı açıklamada; "Beykozspor kulüp yönetimi ve futbol takımındaki teknik heyet değişikliğinin ardından Beykozspor için yeni bir yaklaşım oluşturmaya çalışıyoruz. Hafta sonunda kendi saha ve seyircimiz önünde zorlu bir maça çıkacağız. Altınordu karşısında alacağımız sonuç geleceğe daha bir umutla bakmamızı sağlayacak. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Kendini Beykozlu olarak tanımlayan herkesle el ele vererek kulübü geçmiş parlak günlerine döndürmek adına çalışıyoruz. Gerçek Beykozluların bize destek olacakları konusunda hiç bir şüphemiz yok. En küçüğünden en büyüğüne herkesin elini taşın altına koyması için gerekli organizasyonları yapmaya çalışacağız. Katkı sunmak isteyen herkesi dinlemeye hazırız. Sorun değil çözüm üreten bir yönetim olacağız" şeklinde konuştu.

-----/-----

Abi bu taş nerede ya.Elini altına koy koy bitmiyor.Sayın başkan tüm gözdesini koymuşdu bi ara,şimdi bu ara sıra Sayın Başkan Vekilimize geldi.Deplasman yolunda otobüse atılan taşlar bizim kafamıza geliyor.Onlar sayılır mı?
Burhan Bey'in çözümlerininde takipçisi olacağız.Amerikanın Türkiye çözümleri gibi olmaz umarım.İncirliği verip Irak'a bomba atmak zorunda kalmayız.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder