Radikal'den Bağış Abi Tribünden biri.


Bağış Abi geçen hafta bize 'Sen Taraftarsın Haddini Bileceksin' dedi kalbimizde taht kurdu.Biz geç keşvettik müpdelası olduk bu gün Radikalde yazısında öyle bir laf etti ki sadece tribünden değil Semtin insanı havası oldu bende;

‘Belediye’ neresi?

Türk futbolunu dışarıdan izleyen birisi gelse ve sorsa: ‘Büyükşehir Belediye’ ne demek? Hatta şöyle dese: “Fransa’nın Clairefontain’inin, Barcelona’nın La Masia’sının, Ajax’ın De Toekomst’unun, Milan’ın Milanello’sunun Türk versiyonu Büyükşehir Belediye mi?” Ankara BB ile İstanbul BB’nin farkını, Gaziantep BB’nin başarısını nasıl anlatacağız ona? Taraftarsız, tarihsiz, sadece tesislerle ve akıllı organizasyonla başarıya kestirmeden ulaşanlarla, takımları arpalık ve oyuncak haline getirilenlerin farkını nasıl açıklayacağız? ‘Kamu kaynakları-belediyespor’lar ilişkisini gerçekten tam olarak çözebilen var mı?
Bu olgu araştırmaya değmez mi? Sözüm sizedir üniversiteler, sözüm sizedir araştırmacı-gazeteciler.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. Kamu kaynakları-spor ilişkisi biterse, Beykoz Spor Kulübü de Beykoz Belediyesi'nden destek alamayacak demektir.
    Yani birkaç yazı önce (http://semtimizsevdamiz.blogspot.com/2011/01/protokol.html) kendinde eleştirmediğini birkaç yazı sonra başkasında eleştirmek olmadı..
    Ha şu doğru, bence de kapanmalı belediyesporlar..

    YanıtlaSil