Gazete Beykoz 'dan Alıntı.

Genel Kurul, Beykozspor Kulübü Derneği'nin hissedarı olduğu Beykoz Spor Kulübü 1908 A.Ş'nin devir ve devir işlemleri için gerekli yetkiyi yeni seçilen yönetim kuruluna verdi.

“BEYKOZSPOR BEYKOZLULARIN ORTAK DEĞERİDİR.”

Beykozspor Kulübünün Olağanüstü Kongresi’nde başkanlığa oybirliğiyle yeniden Zeki Aksu seçildi. Divan başkanlığını Metin Aydın’ın yaptığı Genel Kurulda, Beykozspor Kulübü Derneği’nin hissedarı olduğu Beykoz Spor Kulübü 1908 A.Ş’nin devir ve devir işlemleri için gerekli yetkiyi yeni seçilen yönetim kuruluna verdi. Oybirliğiyle ibra edilen Zeki Aksu seçim sonrası genel kurula hitaben; “Bugüne kadar yapılan tüm kongrelerde oybirliğiyle ibra edildim. Beykoz’a sadece ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımın sahip çıkması yeterli değildir. Nüfus kâğıdında Beykoz yazan, Beykoz’da yaşayan herkes sorumluluk almalı ve imkânları ölçüsünde kulübe destek vermelidir. Bu takım Beykozlularındır. Ben üzerime düşen görevi yapmaya her zaman hazırım. Yeter ki kulübün üzerindeki kara bulutlar dağılsın. Beykoz’un ileri gelenleri bu asırlık kulübün sorunlarına çözüm bulmakta hemfikir olsunlar. Beykozspor Kulübü bütün Beykozluların ortak değeridir. Kopuk değil hep birlikte olursak başarıyı yakalarız. Başarırsak bu Beykoz’un başarısı olur. Birlikteliğimizi sağlayamazsak bu Beykoz’un başarısızlığına sebep olur. Beykozspor Kulübüne giren ve çıkan her para kayıt altındadır ve denetime açıktır” şeklinde konuştu.

Beykozspor Olağanüstü Kongresi sonucu oluşan yeni yönetim kurulu toplanarak görev dağılımı yaptı. Beykozspor’da yeni görev dağılımı şöyle oluştu:

Başkan: Zeki Aksu,Başkan vekili: Kamil Burhan Kutlu ,İdari başkan: Nilgün Türkmen,Teknik başkan: Ali Bilir,Genel sekreter: Kerem Yılmaz,Mali sekreter: Saim Barut,Veznedar: Abdullah Tombul,Basketbol şube sorumlusu: Serdar Raşit Alemdar,Tesisler sorumlusu: Erdoğan Bayraktar,Basın sözcüsü Alaattin Kılıç,Halkla ilişkiler sorumlusu Şenol Kurtuluş,Eğitim kültür Sorumlusu Recep Küçük,Diğer şubeler sorumlusu Zekeriya Öztürk,Üye Hüseyin Hakkı Sakaloğlu,Üye Alaattin Kuru

-----/-----

Anlaşılan Beykoz 1908 A.Ş. Hisseleri devredilecek.İçinde taraftarın olmadığı hisse devir işlerine karşıyım. %1 mi verirsiniz % 10 mu bilmem.Ahmet'e mi verirsiniz , Mehmet'e mi onu da bilmem.Taraftar bu kulübün gerçek sahibiyse söz hakkı olmalı.Yeni sözleşme yapılırken de üstüne iyi düşünmek lazım.Bunun için ayrı heyet oluşturun Tepe grubu zamanı başınıza gelenleri unutmayın! Bu heyettede Taraftar bulundurun lütfen.Görev dağılımına gelince; Başkan Zeki Aksu her zaman ki gibi yalnız kalacak.Zafer Baş takımı kovalayacak diğerleri evden olan bitenden bi haber oturacak.Ekipsiz olmuyor Başkan.Hisse devri için Genel kurul yaptın , adet yerini bulsun diyede görev dağılımı yaptınız biliyoruz ama sonra rüzgar terse dönünce bu kadroyla kalıyorsun,yalnız,tek ve sen.

Burhan Kutlu Başkan vekili olmuş hayırlı olsun.Burhan Bey zor günlerde bu takıma kendi cebinden kaynak sağlamış sağolsun ama x TL verip x+y TL istemiş olduğundan "Tefeci" yaftası yemişti.Şimdi alacaklarından feragat edip kendini temizleye bilir.Yakın dönemde Süper Amatör Klüp başkanlığı yapmış biri faydası olur.

Nilgün Hanımı hiç tanımıyorum malesef,her kongrede görmek ve sadece ismen dahi olsa bir bayanın Beykoz spor kulübü içinde olduğunu bilmek pozitif ayrımcığık adına hoş.

Ali Bilir; Teknik Başkan.Teknik Başkan ne iş yapar bilmem ama bu adam iş yapar.Ali Bilir Muharrem Ergül döneminde Belediyenin Spor A.Ş. 'nin başkanıydı.Tek korkum Yücel Bey ile seçim zamanı aday adaylığı konusunda rekabet içinde olması.O dönem aralarında birşey geçmişse bu armaya zarar verir.

Serdar Raşit Alemdar; "Virtual basketball coaching system" projesinde yer aldı.Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar derneğinin düzenlediği 25.000 ödüllü yarışmasında finale kalan bu proje birinci oldu.“Sanal Koçluk Sistemi” spor müsabakalarında ve antrenman esnasında sporcuların bire bir takibini yaparak sporcunun hareketleri ile antrenörlerin beklentilerini karşılaştıran ve kapsamlı bir geri bildirim sağlayan yazılım ve donanım çözümüdür.Bizim için kullanırlar mı bilemiyorum.Pazarlama alanında Doktorası bulunuyor Serdar Beyin."Telekomünikasyon Mobil Operatörleri için Gelecek Teknolojileri Analitik Metotlarla Değerlendirme" Yüksek lisans programına katılmış.




Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder