Basket takımı bu hafya koçsuz sahada.

GANİM TALAY'A TBF'DEN CEZA

Beykoz Spor Kulübü antrenörü Ganim Talay’a İTÜ maçındaki davranışlarından dolayı TBF Disiplin Kurul ceza verdi. Bu cezaya neden olan disiplin kurulu gerekçeli kararı şu şekilde oluştu. Disiplin soruşturmasına esas Önemli Olay Raporu, Kritik Olay Raporu ve Hakem Raporu ile savunma yazıları incelendiğinde; müsabakanın 2. periyodunun bitimine 2 dakika kala Beykoz Spor Kulübü baş antrenörü Ganim Talay’ın sürekli olarak hakem kararlarına itiraz etmesi nedeniyle kendisine teknik faul verildiği, müsabakanın 3. periyodu öncesinde de müsabaka hakemlerine yönelik uygunsuz sözler söylediği, neticesinde kendisine ikinci kez teknik faul verilerek diskalifiye edildiği, akabinde Beykoz Spor Kulübü taraftarlarının uygunsuz tezahüratta bulundukları ve yoğun şekilde tepki gösterdikleri ve neticesinde bir kez anons yapıldığı tüm dosya muhteviyatı ile sübuta erdiğinden; Beykoz Spor Kulübü baş antrenörü Ganim Talay’ın eylemlerine uyan Disiplin Yönergesi’nin 36. maddesi gereğince, kendisinin 1 (BİR) MAÇ MÜSABAKALARDAN MEN VE 500-TL PARA CEZASI ile tecziyesine, karar verilmiştir.

-----/-----

Hakemle bu kadar oynayınca sonuçlarına katlanıyoruz. Tamam hakemler kötü ama her maçta hakemin arkasına saklanmazki.30-40 sayıları hakemle yemezsin.Her maç teknik faul alıyorsak takım olarak disiplin sorunumuz var demektir.Para almamak işinizi ciddiye almamanız için bir bahane değil hatırlatırım.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder