Uzak yargıç: sadece 3 puan istemiyoruz.


Peki şimdi ne olacak? Alınan 3-1 galibiyet ne değiştirecek? Sorularla başladık ama bunlar konuşulması gereken konular. Düşmemizi kabullenmiş olmamıza rağmen içimizdeki umutla yerimizi aldık stat da kötü başlayan maç kalemizde ilk golü görmemize sebep oldu ki bu klasikti artık çok şaşırmadık. Bizim canımızı sıkan kısım “kötü futbol” 3 pas yapamayan takım. Tamam, bu çocuklar yeni yeni profesyonel olan topçular, tecrübe eksiklikleri var kabul ama hiç biri ilk defa top oynayan insan değil. Bu kadar da olmaz!
Kaçan bir penaltı ve altı pas üzerindeki bir pozisyon dışında ilk yarında başka pozisyonumuz yok ve rakip yanılmıyorsam 15 dakika 10 kişi oynadı.
Serzenişlerin tavan yaptığın bir ortamda ikinci yarı başladı. Rakibin 10 kişi kalması ve skor üstünlüğünü elinde bulunduruyor olması bizim biraz daha çok gole ihtiyacımızın olmasından sebeptir ki oyunu rakip sahaya yıkıp çok geçmeden bir yan top karambolünde golü bularak skoru eşitledik. Daha sonrasında yine bir yan top ve sonradan oyuna giren Şeref’in kafa vuruşuyla öne geçmiştik ki bu uzun zaman sonra ilk defa olan bir şeydi ardında yine bir yan top sonrası seken topa ceza sahası dışından vuruşuyla Sercan skoru belirlemişti. Galibiyet iyi güzeldi sevinilesi bir durumdu ama koca maçta ilk yarı 2 pozisyon biri penaltı, ikinci yarı goller dışında pozisyonu olmayan bir takım ama neticede hasret kalınan 3 puan.

Devre arası serzenişleri de gösterdi ki artık kimsenin tahammülü yok. Bize her şeyin onurlusu yakışır, bu takım düşecekse bile en şerefli şekilde düşmelidir. Savaşarak devam etmelidir yoluna, hep başı dik olmalıdır topçunun “vay be sonuna kadar mücadele etti çocuklar” demeliyiz maçlardan sonra. İçimiz buruk ama başımız dik “Büyük Beykoz el ele hep beraber tribüne” demeliyiz.

Evet bir hava yakaladığımız aşikar ve önümüzde ki ilk maç Darıca maçı, az da olsa play-off hedefi olan bir Darıca’ya karşı nefes kadar 3 puana ihtiyacımız olan bir maç oynayacağız.

Onurlu bir mücadele istiyoruz sadece. Yenilsek bile başımız dik Beykoz’a dönmek istiyoruz sonra galibiyet istiyoruz.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder