Dost Beykoz : Yargıçlardan son deplasman çağrısı haberi


Son iki sezonda önce 2.Lig’den, 3.Lig’e ardından bu sezon da, Bölgesel Amatör Lig’e düşen Beykoz 1908 A.Ş.nin taraftar grubu profesyonel ligdeki son deplasman olan Kırklareli’ne 500 kişi ile çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Bu düşünce kapsamında yaklaşık 1 aydır sanal ortamlarda yansıtılan hava Pazar günü Beykoz Meydanında toplanılması ile anlam kazanacak.

Boğazın Yargıçları Tribün Lideri Turgay Gençdoğan, Dost Beykoz Spor Müdürü Talip Ercan’a yaptığı açıklamada,”Bizler Beykoz sevdası ile büyüdük, tribünlere yerimiz aldık. Bu sevdayı ispatlamak istiyorsak Pazar sabahı Beykoz meydanında toplanalım. Bu sezon profesyonel ligdeki son deplasmanımız için yaklaşık 1 aydır bir çalışma yapmıştık, İnşallah Beykoz camiasını, taraftarlarının büyüklüğünü dosta düşmana bir kez daha gösterme arzusundayız.

Bu sebeple -500 kişi ile Kırklareli’ne-adı altında yaptığımız çağrıya Beykozluların duyarlı olup iştirak etmelerini bekliyoruz. Kırklareli Atatürk Stadında saat 15.30 da başlayacak olan müsabakaya gitmek için toplanma saatini 10.30 olarak belirledik” şeklinde konuştu.

Beykoz 1908 A.Ş.Takımı’nın grubunda lider konumda olan Kırklarelispor şampiyonluk hedefi için 180 dakikalık stresli bir bekleyiş yapacak.

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder