2011-2012 Futbol Takımı Transferler

Soner Alpaydın: 1992 Doğumlu Stoper oyuncu.2004 yılında filiz lisansı Dudullu da çıkarılmış.7 sezondur aynı takımda.Geçen sezon yerelfutbol.com 'un İstanbul Süper Amatör yılın en iyi 2. karmasına seçildi.


Musa Demir

Musa Demir: 1992 doğumlu Stoper. .2004 yılında filiz lisansı Dudullu da çıkarılmış.7 sezondur aynı takımda.Yılın takımı seçilen dudullu sporda kaptanlık yaptı.

Sedat Geçer

Sedat Geçer : 1991 doğumlu Orta saha.2004 yılında filiz lisansı Dudullu da çıkarılmış.7 sezondur aynı takımda.

3 Dudullu lu oyuncuyu Paşabahçe maçında canlı izledik geçen sezon.Sedat 1 gol atmıştı.Dudullu stoperleri çok rahat pas alış verişi yapıyoken hatırlıyorum.

İsmail Kaya: 1987 doğumlu Önlibero.2002 yılında filiz lisansı Çakmak spor da çıkarıldı.alt Yapı dahil olmak üzere 6 sezon Çakmakda oynadıkdan sonra İdealtepe'ye transfer oldu.1 sezon snra Albayrak'a geçen oyuncu burdada sezon son
u dikilitaş'a transfer oldu ve 2 sezon geçirdi.Geçen sezon Amatör Milli takıma seçildi.

Alicem Gönek: 1989 doğumlu Orta saha oyuncusu.2000 yılında Kireçburnuspor da filiz lisansı çıktı.1 sezon sonra Galatasaray alt yapısına giden oyuncu 16 yaşına kadar futbol eğitimini burda aldı.Galatasaray'dan Yeniköy'e geçen oyuncu 5 senesini de burda geçirdi.2 Senedir Dikilitaş ta oynuyordu.

Gökhan Buz

Gökhan Buz: 1988 doğumlu Kaleci.2000 Yılında Pendikspor da filiz lisansı çıkan oyuncu alt yapı eğitimini burda tamamladı.Pendikden kaynarca takımına geçti.2sezon sonra Fatih Hilalde 1 sezon oynadı.Son sezonunuda Çubukluda geçirdi.

Yarın top başı var Sabah idmanı saat:10.00 'da herşey ozaman daha net görülecek ama takımın acil forvet ve forvet arkası oyunculara ihtiyaç var.Hoca hala orta saha ve kaleci diyor.Stoper tarlası bi takımımız var.


Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. istanbul sal takımlarını izleyen biri olarak tanıdık bir yüzü görüncede takıldım,,
    2011-2012 sezonu Beykoz 1908 a.ş hayırlı olsun,koca çınarı bal görmek her vatandaş gibi beni üzmüştür,emeği geçenleri kınamamak elde değil,umarım güzel günlere tekrar dönerler,Kaleci Gökhan Buz hakkında bilgi vermek istiyorum, marmara üniversitesi besyo mezunudur,okuduğu zmanan içinde marmara üniversite futbol,futsal kaleciliğini yapmış tüm maçlarda görev almıştır,pendik sporda minimimikkten alt yapıda branşlrında maçlara çıkmış,oynamış, o dönemde eğitimini devam etmiştir,osym kazandığında üniversite eğtimini tercih edip pendikspor'u bırakmıştır,üniversite eğitimini devam ederken ist.Sal takımlarında kaleciliğini sürdürmüştür,son sezonu çubuklusporda üstün performansı (son iki maça kadar 9 gol yemiş ikisi penaltı)ile dikkat çekmiştir,fiziği,karaketeri,oyunu okuması,takımı yönlendirmesi,çalşkanlığı,oynadığı takıma olan adaptasyonu mukemmeldir,Beykoz 1908 bence üst düzeyde kaleci tranfsfer etmiştir,emeği geçenlere teşekkür ederim,inanıyormki cefakar,vefakar,taraftarlar kaleci seyredecekleridir,yönetim,başkan,taraftar beykoz 1908 yukarılara çıkaracağında eminim Tüm camiaya iyi bayramlar dilerim

    YanıtlaSil