99. Senesinde binası yıkılan Takım.

Haber ve Fotoğraflar Alıntıdır.Kaynak: http://www.beykoztr.com
.
Hisarlılar sabah uyandıklarında gözlerine inanamadılar. Çünkü bu sabah (18.01.2012 Çarşamba) yüz yıllık Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü binası yerinde yoktu.

Erken saatte çevik kuvvet ve zapıtalarla geniş güvenlik önemli alan Büyükşehir Belediyesi ekipleri 1 saatte yönetim binasını ve yanındaki halısahayı, parkı ve Atatürk büstünü dümdüz ettiler.



Yıllardır Marmara Üniversitesi Yetkilileri ile yıldızı barışmayan Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü son bir yılda geliştirdiği ilişkilerle üniversitenin tüm imkanlarını kullanabiliyordu. Herşey güllük gülistanlık giderken birden bire böyle bir yıkımın gerçekleştirilmesi kafalarda soru işaretlerine neden oldu.



Beykoz Emniyet Müdürlüğü, sivil toplum kuruluşları, Muhtarlar, bir çok kanaat önderi ve Beykoz Kaymakamlığı'nın, çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için yoğun çaba gösterdiklerini ve spora teşvik ettiklerini iyi biliyoruz. Lakin zamansız yıkımla birlikte Anadolu Hisarı halkından yüksek sesler çıkmaya başladı.



Önümüzdeki sezon yüzüncü yılını kutlamaya hazırlanan yeşil beyazlıların, yaşanan bu kötü tablodan sonra heveslerinin iyice kaçtığını gözlemledik. Yüz yıllık bir değeri yerle bir eden yetkilileri kınayan Hisar halkı, "çocuklarımızı spordan uzaklaştırıp uyuşturucuya doğru itiyorlar" şeklinde düşünerek fikir birliğinde bulundular.

.
.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder