A.Ş. Yönetim kurulu değişti.

vlsjBölgesel Amatör Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Beykoz 1908 AŞ, ikinci yarıya daha güçlü bir yapı ile girmek için büyük revizyona girdi.
Yönetim kurulunun yaptığı son toplantıda önemli kararların altına imza atılırken kulüp başkanı Zeki Aksu’nun başkanlığında toplanan Beykoz 1908 AŞ ikinci yarı öncesi takımı kümede tutmak için düğmeyle bastı.
Yönetimin ikinci yarı öncesi kesenin ağzını açtığı belirtilirken kulüp başkanı Zeki Aksu’nun da takımın kümede kalması için yönetimde önemli değişikliklerin altına imza attığı kaydedildi. Son yönetim kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda hedef kümede kalmak olarak belirlenirken efsane takım kaptanı ve eski milli futbolculardan Günay Haznedaroğlu’nun AŞ Başkan Yardımcılığına, eski futbolculardan Secahattin Duran’ın AŞ Sportif Direktörlüğüne, eski futbolculardan Erdoğan Albayrak’ın Genel Kaptanlığa, Mustafa Özdemir’in Futbol Şube Sorumluluğuna, Müjdat Cengiz ve Cem Ertuğrul’un da Kaynak Yaratmadan Sorumlu Başkan Yardımcılıklarına getirildikleri bildirildi.
Haber: İskender Kordu
Kaynak:Beykoz Güncel
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder