Maçın ardından: Kocaeli BŞB. Kağıt 0 - 1 Beykoz 1908





Stad : Kocaeli Vinsan Stadı 
Hakemler : Zekeriya Köslün , Ayhan Çalışkan , Sedat Engin 
Kocaeli B.Ş.B. Kağıt :Engin , Zeynel , Sait , Emre , Aykut , Hakan  (Dk.65 Ahmet ), Mete , Okan  (Dk.46 Ruhi ), Murat , Kibar  (Dk.77 Mert ), Tolga 
Yedekler : Şahin-Vural-Caner-Melih
TD : Yusuf Yazıcı
Beykoz 1908.: Gökhan , Tümer , İbrahim Hırçın , Emin , Musa , Erdinç Pekgöz , Salih , Deniz (Dk.85 Sedat ), Ogün , Can Kart  (Dk.90+1 Berkan ), Cenk Dk.90+4 Can Ateş)
Yedekler : Ramazan-Fatih Poyraz-Erdinç Bayraktar-Volkan
TD : Hüsnü Kurtez
Gol : Dk.56 Ogün Gündoğdu
Kırmızı kart : Emre (K.B.B.Kağıtspor)
Sarı kart : Murat-Emre-Ahmet (K.B.B.Kağıtspor), Can Kart-Salih-Tümer (Beykoz 1908)






Takım 4-5-1 düzenine yakın bir düzende sahaya çıktı. Golü atan Ogün 'ü 9 numaralı formayla görünce stoper forvet, forvet stoper mi oldu acaba derken Deniz Satılmışı 8 numara ile görünce bu iş de başka bir şey var dedik. Ne olduğunu bilmiyorum ama takım içi yardımlaşma     ve pas trafiği oldukça iyiydi. İnsiyatif alıp atakları sağdan sola soldan sağa oyunu yönlendirmek isteyen oyuncular göze çarpıyordu. Sol bek İbrahim geçen maç kadar ayağında top tutmadı. Deniz artık hava toplarında daha istekli. Henüz kaleye yönelen bi hava topu hakimiyeti olmadı ama zaten kanatlardan da çok çok geldiğimiz söylenemez. Ortadan bol pası yapıp kaleye süpriz koşuyla golü bulduk. 2 Haftadır aynı golü atıyoruz. Feriköy'e karşı da bu taktik kusursuz işleyecektir. Hoca çok bağırmayı seven biri değil ama elleriyle bile işaret yapmadı bu maçta. Demek ki sahada hocanın istediğini yapan oyuncular vardı. İlk yarı çok etkili olmasak da topla oynayan pas yapan bir takım vardı. Zaman zaman kanatlardan açıklar verdik fakat defans ortası hatasız oynadı. Ceza sahası önü de bizim olunca çok tehlikeli pozisyonlar vermedik. 2. yarı özellikle golden sonra öz güveni bulan ve rakibinde 1 kişi eksik kalmasıyla kaleye daha çok yönelen bir takım sahadaydı. Skoru 3-4 yapacak pozisyonları Fatih ve Sedat la rahat rahat harcadık. sezonun en iyi maçını oynadığımızı söyleyebilirim.








Küme hattı rakiplerin puan kaybetmesiyle düşme hattından Play Out hakkı kazanacak sıraya tırmanmış olduk. Haftaya sahamızda Feriköy ile karşılaşacağız. Feriköy liderden 1 puan alarak geliyor Beykoz'a fakat Kocaeli B.Ş.B. Kağıt sporda geçen hafta Derince Bld. ile 0-0 berabere kalmıştı. Avcılar Bld. 'nin Edirne Gençlik 'e yenilmesi puanları eşitlese de bizi bir üst sıraya attı. Daha Avcılar Bld. ile iç saha maçımızda olduğunu düşünürsek fikstür bizden yana. avcılar Bld. haftaya Kocaeli B.Ş.B. Kağıt ile oynayacak. Deplasman da ki Kocaeli B.Ş.B. Kağıt ile içerdeki arasında çok büyük fark var. Avcılar yine puan kaybedecektir. Kocaeli B.Ş.B. Kağıt ayrıca Darıca Kale Bayramoğlu 'nu ensesinde hissetmeye başladı. Düşme korkusu onları da sardı.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder