U17 Ligi nasıl başladı - nasıl bitti?

Bu sene alt yapıyla daha da ilgileneceğimizi söylemiştik ama blogla ilgilenemedik.Eski heyecanımız kalmadı açıkçası, bunun yanı sıra takımın kendini stabil tutması hep aynı şeyleri konuşmaktan bunaldık.Dilimiz aşındı yanlışlar aşınmadı.Neyse...

Bu sezon Sebahattin Hocayla yeni hedefi olan bir alt yapı kuruldu.Geleceğin oyuncularını yetiştirmek ilk amaç iken aynı zaman da yarışan bir takım olsun istedik. U17 de yapmak istediklerimizin hepsini yapamadık. Hazırlık dönemimiz çok iyi geçti. Topçu seçmeleri yüksek katılımla olması alt yapının silkelenip kendisine gelmesine neden oldu. Hazırlıkların A takımla paralel yürümesi bu dönemde bu işlerle uğraşanları çok yordu. Kadro şekillenince daha farklı sıkıntılar yaşadık.Lisans paraları için Boğazın Yargıçları 2001 Facebook sayfasında ufak bir mesaj bırakıldı. 2 günde bu parayı aramızda topladık. 1 gün sonra grubumuz açıklanmıştı. Artık reel hedefimiz oluşmaya başlamıştı. Grupta hedef şampiyon olmaktı fakat maç maç şansızlıklarla beraber bunu yapamadık. Artık gözümüzü U19 'a çevirdik. U19 İstanbul Şampiyonasına gidecek.

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder