Boğazın Yargıçları 27.03.2012 bildirisi.

Hiç Tevazu Yapmayacağız Bu Sene; Nasıl ki Seyircisiz ve Tarafsız Sahada Oynama Cezaları Bizim Yüzümüzden Olmuşsa, Takımı Hiç Bir Yerde Yanlız Bırakmayıp Sesimizin-Gücümüzün Son Zerresine Kadar Destek Verdiğimiz İçin Kümede Kalma Yolunda Play Out lara Kalmamızda Bizim Sayemizdedir.

Hep Söyledik; Şampiyon Olduğumuz Sene Süper Kaliteli ve Candan Oynayan Topçularımız Vardı. Ama Bu Sene Bizi Ligde Tutan Takımın Özverisi ve Onu Mücadelesi O Kadar Başka ki, Kelimeler Dahi Yetmeyecek Cinsten...

Gökhan : Adam Kaleci Doğmuş Zaten, Keşke Geçen Sene Çubuklu'da Oynarken Bir Gece Gidip Kaçırsaydık Bu Adamı ve Direk Getirip İmzalattırsaydık Sözleşmeyi Dedim İçimden. Kağıt Spor Maçında Kırık Parmakla Oynadığın Maçı Hiç Unutmaz Bu Taraftar. Yıllar Önce Dolmabahçe’de Febe-Gese-Bejeke lerle Oynanan Maçlarda Kalesini Gollere Kapatan Efsane Nihat gibi Olmaya Adaysın Taraftarın Gözünde. Şimdi Kısa Dönem Olarak Askerdesin, Bir An Önce Bitirip Gel. Hayırlı Tezkereler Olsun.

Tümer : Sezon Başında Topbaşı Yaparken Hep Birbirimize Sorduk; Peki Ya Tümer Nerde Diye. Olmazsa Olmazdı Çünkü Takım İçin. Biz Onu Hep Statta Suratına Kadar Yapışan Çamurla Hatırlıyor ve Gelecek Nesillere Öyle Anlatıyor Olacağız. Hala Yolda Gördüğümüzde Adıyla Değil, "HEY ADAM" diye sesleneceğiz.

Musa : İdmandan ve Maçlardan Boş Kalan Vakitlerinde Mankenlik Yapıyor Bizim Stoperimiz. Bi Adam Koca Sezon'da Neredeyse 0 Hatayla Oynarmı? Oynar. Allahtan Nazar Vermesin Ayağına.

Soner : Nato Cephaneliklerinin Önlerinde Duvarlar Vardır. Dışarıdan Gelebilecek Saldırılara Karşı Örülen. Aralarında Bir Fark Yok, O Duvarlar Cephanelikleri Korur, Bizim Soner'de Kalemizi. Bir de Sakatlığın Olmasaydı!

Erdinç : Senin Dedelerin Kesin Çanakkale'de Vatan Savunmuşlar! Savaşçı ve Oyundan Hiç Yılmayan Karakterinle Sevdirdin Kendini Taraftara. İyi ki Katılmışsın Bu Takıma.

İbrahim : Sende O Saçlar ve O Sol Ayak Olduktan Sonra Gerisini Rakip Düşünsün. Sen Yinede Hep Hocanın Olduğu Kulübenin Tersinde Tribüne Yakın Tarafta Oyna. Çıııııkkk İbooo Çıııık Kalma Defansta Sesini Duyacaksın Hep.

Emin : Sezon Başında Herkesin Ağzında "Emin İyi de Çok Sakatlanıyor Arkadaş" diye bir sakız vardı herkesin ağzında. Kapak Olsun Herkese. Bu Semt Çocuğu Olduğunu ve Arma Sevgisini Gösterdin Ya Herkese. Hala Lig Tv'de Attığın Frikiği Seyrediyoruz. Adam!

Berkan : Topçu Olmasan Tribünde Olmasını İstediğim Adam. Senin Maç İçindeki O Gözlerindeki Hırsın Hep Yansıdı Bize. Seni Sağ Açık ta Bile Oynatanlara Selam Olsun…

Sedat : O Lanet Sakatlığın Olmasaydı da Biz Sezon Başından Beri Seyretseydik Seni. “7” Hakkını Verdin Son Maçlarda. Keşan Maçında Neredeyse Ligin Gol Kralı Olacaktın.

Salih : Seni Hep Derince’deki O Direğe Ettiğimiz Küfürlerimizle Hatırlayacağız. Maçtan Sonra Hep Kurdum Kafamda; O Pozisyon Gol Olacaktı ve Sen Tribüne Koştuğunda Seni Yukarı Çekecektik. Sen Hep Bindir Sağdan Sağdan.

Emirhan : Sistem Kurbanı Oldu Bu Adam Diyorum Hep Kendi Kendime. Bir Türlü Yerinde Oynatılmayan. Ama Tam Tribünleri Gaza Getirecek Topçusun. Tam Maç Sonları Tayfaya 3 lü Çektirecek Bir Potansiyel Gördüm Sende.

Cemrecan : Ben İlk Beykoz Maçlarına Gitmeye Başladığım Yıllarda Yener Diye Bir Topçumuz Vardı. Yener Bir Maç Oynar Döktürür Sonra Kırmızı Kart Görürdü. Düşün Kaç Yıl Olmuş Unutulmamış. Sende Öyle Olacaksın. Hep İyi Hatırlanacak Unutulmayacaksın.

Volkan : Alt Yapıdan Beridir Seyrediyorum. Hocası Bir Futbolcuyu Bu Kadar mı Sever. Seviyor İşte. Bir Gün Teknik Direktör Olur, Sende Benim Takımımda Oynarsan Ben Sen Hiç Sevmeyeceğim, Sevmediğimden de Hiç Yanımda Oturtmayı, Forvete göndereceğim.

Alican : Semtin Çocuğu! 1.50 Boyuyla İstanbul Spor’un Kalecisi O Frikiği Çıkardığına Göre, O Kaleci Büyüyünce Kesin Ermiş Falan Olur. Senin Solun Öldürür!

Rahmani : Çenesuyu Plaj Yolu Fatihi. İlk Yarıda ki Tek Galibiyetimizin Mimarı, 2. Çenesuyu Maçında Vakit Geçirme Uzmanı.

Soner Keleş : Gerçekten Bu Arma İçin Gönülden Oynayan Topçu. Şartlar Nedeni İle Böyle Oldu Biliyoruz. O Kadar Badirelerde Terk edip Gitmedin Bizi. “4” Numaran Bizde Ayrı.

Ramazan : Bir Kaleci Bu Kadar Bizden Olur. Sanki Aynı Mahallede Oturuyoruz Yıllardır. Bir Gün Şikayet Etmez. Bir Gün Bile Diğer Yedek Kalecilerin Yaptığı Gibi Keşke Sakatlansa da Ben Girsem Demez. O Bir Beykoz Spor lu.

Can Ateş : Gerçekten Sistem Kurbanı. Teknik, Akıl, Top Becerisi Her şey Var, Futbol Şansı Yok. Ama Tam bir 10 Numara.

Deniz : İyi Niyetinden Zerre Şüphemiz Olmadı. Çenesuyu Kalecisi İlk Maçtaki Golün Yüzünden Rüyalarında Seni Sayıklıyordur Kesin. O Lanet Top 4-5 maçta Sevseydi Seni, Şu Anda Play Off ları Biz Oynuyor Olurduk. Bazen Biz Sana Kızdık Yüksek Sesle Hem de, Sen Hep Soyunma Odasında Çıkardın Hırsını. Bu Forma İçin Ter Döktün, Biz Sırtımızda Taşırız Seni. Avcılar Fatihi

Ogün : Beykoz Spor Kulübünde Oynamadığı Tek Yer Kale. 3-4 Senedir. Bu Kadar Olur Dedirttin. Yanarım Yanarım Bir Frikik Golü Göremediğim İçin Senden. Yıllardır Burada Onur Mücadelesi Yapıyorsun. Takımın En Kötü Günlerini Gördün, Yine de Formaya İhanet etmedin. Bu Tayfanın Sempatisi Ayrıdır Sana.

Cenk : Koca Bir İlk Yarı Boşa Gitti. İkinci Yarıda Kadromuz Ligi 2. Sırada Bitirdi Bizim. O Kadar Sakatlığa Rağmen Yılmadın, Çalıştın, Tribünde Yerinde Duramadın. Kanat Topçuları Bize Hep Daha Yakındır. O Yüzden Hep Onlara Bağırırız. Haydi Cenk Haydi Kaptan….

Can Kart : Çok Bağ Kurduk Biz Topçularla. Çok Gol Sevinci Yaşadık. Sövdük Hatta Yeri Geldiğinde. Nice Kaptanlarda Gördü Bu Takım. Ama Bunun 1908 de 1 i Zorlukta, Hem Futbolcu Kardeşlerini Hem Takımı Hem Bizleri Yüzüstü Bırakıp Gittiler. Çoğu Kimseye Anlatamayız. Seyircisiz Oynadığımız Çatalca daki Edirne Maçında, Maçtan Sonraki Sevincin İçinde Yatanları. Çoğu Akşamlarda Evine Gidip Yatmak Varken Tesislerde Diğer Topçularla Birlikte Kalıp Onları Motive Etmeyi Yapmadı Senden Önceki Kaptanlar. Senin Sırtındaki Formandaki Terinin Bizim Namusumuz Olduğu Bilinci İle Oynadın Hep. Sen Bu Saatten Sonra Gidip Hangi Takımda Oynarsan Oyna BEYKOZ’lu Can’sın. Sen ve Diğer Futbolcular Bu Takımda Jübile Yapana Kadar Oynamalısınız. Aklıma 20 Tane Kaptan Gelir, Bir De Can Kart gelir.

Eser Öktem : Onun İçin Mevzu Beykoz Spor Olunca Gece ve Gündüz Kavramları da Ortadan Kalkıyor. İğnesinden İpliğine, Deplasmanından Yemeğine, Yazışmalarından Maaşına Her şeyi İle İlgilenip, En Kral Beykoz’ludan Beykoz Sporlu Oldu.

Birde Görünmeyen Yüzü Var Tabi; Malzemeci Şevket Abi ve Hiçbir Zaman Anne Dışında Başka Bir Hitap Kullanmadığım Topçuların Yemeklerini Hazırlayan Ablamız. Beykoz’da Kahve Köşelerinde Oturmak Yerine Takım İçin Emek Sarf ettiler. Emeklerine Sağlık.

Şimdi Önümüzde Play Out Maçları Var. Sizlere Güvenimiz Tam. Hep Söylediğimiz Gibi “Arkandaki Bu Büyük Taraftar, Hep Sizinle Olmadı Mı Ölene Kadar, Size Emanet Kutsal Formalar, Yüzümüzü Kara Çıkarmayın Çocuklar
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. Adsız21:48:00

    Yazı mükemmel olmuş elinize sağlık ancak erdoğan albayrak ve günay kaptanı unutmamak lazım bu başarıda onlarında payı var...

    YanıtlaSil