Maçın ardından: Derince Bld. 1 - 0 Beykoz 1908





Stad : Derince Belediye Sentetik Saha
Hakemler : Oktay Taş , Ata Bayraktar , Hasan Hüseyin Sivri
Derince Bld. : Ahmet Cihan , Serkan , Hakan , A.Kadir, Şenol , Mesut , Tunç , Mehmet , Samet,  Arif, Alpaslan
Yedekler : Emircan-Gürkan-Emre-Aykut-Cebrail-Mesutcan-Cihan
Teknik Direktör : Fadıl Kurt
Beykoz 1908 : Gökhan Buz, Tümer Avizoğulları, İbrahim Hırçın, Emin Uzun, Musa Demir, Erdinç Pekgöz, Deniz Satılmış, Ogün Gündoğdu  (Dk.78 Erdinç Bayraktar) ,Salih Kırtay ,Can Kart (Dk.37 Sedat Geçer), Cenk Güven (Dk.81 Can Ateş)
Yedekler : Ramazan Kalyoncu-Fatih Poyraz-Volkan Aksoy-Can Ateş
Teknik direktör : Hüsnü Kurtez
GOL : Dk.70 Samet



Diziliş olarak çağın klasikleşen 4-5-1 taktiği ile sahadaydık. Bu taktik forvet arkası pozisyonunda ki Can Kart üstünden yürüyor. O da sakatlanınca yerine giren Sedat bu görevi yüklendi üstesinden de geldi. Topla çok oynadı. Sedat tipik 10 numara tüm takım onu besler ona oynarsa oda bireysel yetenekleriyle 2-3 pozisyon yaratıyor. Takım Çene suyundan beri top oynamayı öğrendi. Çok açık söylüyorum bozmaya oynayan takım lider karşısında top yapmaya başladı. 3 hafta üst üste kazanmanın verdiği güvenle alakalı olabilir. Belki bu sezon düşeceğiz ama bu savaşmadık anlamına gelmeyecek. Bu gün ön liberoların 2 sinden biri olan Ogün top kullanma da daha başarılı olsaydı (Ogün 'nün konsantrasyonu top oynama üstüne kurulu değil), Salih 6 pas dan direği değil ağları bulsaydı, Tümer ve İbrahim daha az orta yaptırmış olsalardı, deniz daha hareketli olsaydı, hakem yönetiminde adaleti korusaydı, Hoca oyuncuları ters kanatta oynatmasaydı - forvete forvet soksaydı ön libero değil. Şimdi Avcılar Belediye maçının sonucunu beklemeyecektik play out için.
Tribün olarak 50 kişi civarında İzmit'in ücra köşelerine gidip takım küme düşmesin diye destek vermeye gittik. Klasik bizdik işte, pankartımızı astık, meşalemizi yaktık, bağırdık, takım yenildi tribüne çağırdık, Aracın parasında aramızda topladık parasını tam verdik. Haftaya Keşan dayız!
Bizi nelere layık görüyorsun!





Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder