Acı kaybımız: Günah Haznedaroğlu



Yönetime gelişiyle üzerimizdeki kara bulutlar dağıtıp bu gün ligde kalmamızda büyük emeği olan Eski Oyuncumuz, yöneticimiz artık bizi Cennetten koruyacak.
Son görevimizi yapmak üzere ikindi Namazında Emirgan Camisinde formamızda ki siyah renkle orda olacağız.
Başımız Sağ olsun.

Tribün Liderimizin Kendi ağzından;

Bitti Lanet Olası Sezon Sonunda; Futbolcu Kardeşlerimin Hakkının Ödenmeyeceği Çok Malum; Çektikleri cefa, verdikleri onur mücadelesi ve daha neler neler. Ama hep dediğim gibi, Şampiyon olan kadrodan bile ismini hatırlamak bile istemediğim topçular var ama sizin posterinizi Beykoz Meydana Asacağım. 

Dün play out maçına gelip Boğaz patlatan, tribün görselliğini tavan yaptıran, otobüslerin kalkmasında emeği geçen herkesin teker teker yüreğine sağlık. Buradan bir kez daha anlaşıldı ki dengimiz yok bu saçma sapan ligde. Ayrıca Üsküdar ve Fikirtepeli kardeşlerimizinde ayaklarına yüreklerine sağlık.

Tiyatrocular bi laf söyler "Sahne Devam Eder" diye. Dün sahne devam etti, 90. Dakikada ölüm haberini aldığımız, Ölmeden Bir gün Önce "Bu Takım Ne Olursa Olsun Ligde Kalacak" sözleri ve yaklaşık 6 aydır verdiği çabanın boşa gitmemesi, Bu Arma için 5 kuruşluk adamlara bile muhattap olması gönlümüzde çok ayrı bi yer kurdu. Seni geç bulduk erken kaybettik seni belki ama Seni Çok Sevdik abi. Mekanın Cennet Olsun Boğazın Yargıçları seni hiç unutmayacak. Cenazesi bugün ikindi namazında Emirgan mezarlığından kalkacak. Son görevimizi yerine getireceğiz.

Dün herşey kötü gidecek ya, talihsiz bi kaza geçiren ve ameliyata alınan Özgür Kardeşimizin durumu iyi. Ameliyatı çok başarılı geçti. Bir an evvel ayağa kalkacak inşallah. Çok ama çok geçmiş olsun kardeşim.

Yine bir talihsizlik sonucu elinde yanma olan fakat hemen müdahele edildiği için önemli bir durumu olmayan Orhan kardeşime de çok geçmiş olsun.

Gol sevinçlerini biraz abartı yaşayan Cey Cey kardeşimin de ayağında bir problem oluştu ancak herşey yolunda ona da çok geçmiş olsun.

Belki skor olarak iyi ama manevi olarak çöküşte olduğumuz 6 Mayıs 2012 gününü de diğer hiç hatırlamak istemediğimiz ama hiç aklımızdan çıkmayan günlerimizin yanına yazdık.

Bizi öldürmeyen acılar hep güçlendirecek, son kişi kalana kadar da o Arma hep dalgalanacak...
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder