Eski Kaptan Fadıl Kurt 'dan selam var.



Ülkenin en iyi spor sitelerinden biri olan sporx.com 'da Derince Belediyespor'un başında Teknik direktör olarak 3.Lig'e çıkması ile Alper Kaya bir röportaj yapmış. Fadıl Kurt bize de bir selam göndermiş. Röportaj dan o pasaj;

“BEYKOZ TARAFTARI HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

- Bu sezon, futbolculuk döneminizde formasını giydiğiniz Beykoz'a karşı teknik direktör olarak mücadele ettiniz... Hatta tesadüfe bakın ki fikstürde Beykoz'u takip ediyordunuz! İlk maçta 0-0 berabere kaldınız, ikinci devre 1-0 yenip üç puanı cebe koydunuz. Neler hissettiniz maçlarda?

Evet Beykozspor'da forma giydim. Takım kaptanlığını yaptım. O yıl şampiyonluğa oynamış, ligi 2. sırada bitirmiştik. Çok güzel günlerim geçti. Beykoz tarihi ile taraftarı ile çok önemli bir kulüp. Benim  oynadığım dönemde kulübün ekonomik yapısı çok daha iyiydi. Maçlarımızda stadyum tıka basa  dolardı. Şu an zor durumda olduklarını üzülerek takip ediyorum. Aynı gurupta yer aldıktan sonra,  futbol değişik bir duyguydu. Heyecan ve gurur doluydum. Dostlarımı görüp onlarla sohbet etmek, özlem  gidermek çok güzeldi. Lider olarak geldiğimiz ilk maçta 0-0 berabere kaldık. O maç ilk deplasman  maçımızdı. Beykoz takımı çok zor şartlarda lige tutunmaya çalışıyordu. Ligin ikinci yarısında ise çok  daha güçlenmiş bir Beykozspor takımı vardı. Zaten aldıkları başarılı sonuçlar bunu gösteriyordu. Kendi  sahamızda zamanda ekonomik olarak güçlenir ve hak ettiği yere yükselir. O taraftar her şeyin iyisini hak ediyor.

Röportajı devamı için tıkla
Alper Kaya Blog'u 10+1 Blog
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder