Başkan dan açıklama.

2012-2013 BAL Başlıklı yazıda genel olarak Bölgesel Amatör Ligde ki başkanlığın kolaylaştığını anlatmak için "Bedava Başkanlık" parağrafıyla TFF tarafından yapılacak yardımları yazdım. Sayın Başkan Zeki Aksu bunu kendine bir eleştiri olarak görmüş (-ki öyle) ve teessüflerini iletti. Her ne kadar yönetimini eleştirsek de bizi dinlediğinin bir göstergesi olarak bu yardımları ne olacağını açıklama ihtiyacı duydu. En azından adam yerine koyuluyoruz. Teşekkür ederiz. Diğer başkanlarımıza da örnek olsun. Mesela Sayın Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek. Önce o paragraf:

Bedava Başkanlık; 
Deplasman giderleri TFF fonu ile bir kısmı karşılanacak. Kilometre başına 1.5 TL verilecek. 200 km üstüne 1000 TL konaklama için yardım verilecek. 10.000 TL 'lik maddi destek verilecek. Antrenör için 400 - 4800 TL arası yardım verilecek.24 oyuncu ve 1 teknik adam için yaptırılacak sezonluk ferdi kaza sigortası da TFF tarafından karşılanacak. Her takıma yapılan destek miktarı 35 bin lirayı bulacak.

 - Zeki Aksu klüp müdürü aracılığıyla telefon da önce beni başkan olmaya davet etti. Bende '25 Bin teminatı yatırın o zaman gelir başkan olurum' dedim :) - 


  •  Başkan TFF 'nin deplasman yol masraflarının Büyük Şehir Belediye sınırları dışında geçerli olduğunu açıkladı. Bu da 11 deplasmanlı guruba göre 5-6 maça denk geleceğini ve maksimum 150 TL olacağını iletti. 
  •  10.000 TL direk yardımın ve 400 TL ile 4.800 TL arasında değişecek olan Antrenör parasının kulübe verilmeyeceğini geçmiş senelerde aldığımız cezalara kesileceğini iletti. 
Bu konuda Yönetici Serkan Taş "Başkan 'a haksızlık yapmışsın" diyerek başkanın TFF yardımlarına temlik koyulacağı yönündeki açıklamaları teyit etti. Ayrıca Kulübün lojistik giderlerinin yüksek meblağlar tuttuğunu söyledi. Yerel yönetimi bu sene de yardımlarını beklediği söyledi.
 Şahsi fikrim alternatif kaynak bulmak da, cezaları önlemek de, cezaları ödemekte yönetimin işi. "Belediye sözlerini yerine getirmedi" cümlesi 3. sezonuna giriyor. Zaten o kaynak sağlansaydı şu an yeni kaynak arayışında olacaktık. Başkan'a katıldığım bir nokta var. " Kaç senedir kulüp için bir çivi çakılmamış." sözü. Yerel yönetime bu konuda bir baskı yapmak lazım. Çünkü hazır paranın bize yararı yok. Devamlı gelire ihtiyacımız var.   Not: Aklından Başkan bu lavuğu da satın almış yazdırıyor diyorsan senin yazdıklarını da buraya koyarız sıkıntı yok. mail adresi: mcmviii@gmail.com
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder