2012-2013 BAL Rakiplerimiz belli oldu.


Fikstürden Feribot çıktı.



Kura çekiminin de gelenek bozulmadı. Kurayı Boğazın Yargıçları çekti. Tabii ki Boğazın Yargıçları adına da Reis bulunuyordu. 9.Grubu çektik. Bu grubun adı Belediye grubu 7 takım belediyenin. Bizimle beraber İstanbul dan 9. Grubu Küçükçekmece, Büyükçekmece ve Vefa çekti. 9. Grupda Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova takımları yer alıyor. Bize de bol bol feribot yolculuğu gözüküyor.
9. Grup 5 takımdan oluşuyor. Bay geçilen ligler bize daha önce yaramıştı. Umarım bu sezonda aynısı olur. Grup Şampiyonu direk 3.Lige çıkacak. Grup da son 2 sırayı alan takımlar kesin düşecek. Geri kalan statü henüz açıklanmadı fakat beklenen 5 İstanbul takımlı ligde İstanbul takımları arasında en başarısız 2 takım daha düşecek. İstanbul takımları arasında 3. olan takım play out oynayacak. Geri kalan İstanbul takımları arasındaki en bağarılı 2 takım ya terfi edecek yada ligde kalacak. 3. Lige çıkmak için play off oynanmayacak.
Fikstür henüz belirlenmedi.

9.Grup

Beykoz 1908
Vefa
Büyükçekmece
Küçükçekmece
Bursa Merinos
Kestel Belediye (Bursa)
Mudanya (Bursa)
Yenişehir Belediye (Bursa)
Ayvalıkgücü Belediye (Balıkesir)
Balıkesir Belediye
Gönene Belediye ( Balıkesir)
Bozcaada (Çanakkale)
Biga (Çanakkale)
Altınova Belediye (Yalova)
Armutlu Belediye (Yalova)

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 yorum:

  1. Armutlu Belediye maçı benim için çok farklı olacak , Beykoz'luyum şu anda Yalıköy'de yaşamasamda ancak çocukluğumun tüm yazlarını geçirdiğim ve halen daha her yaz Arnutlu'ya gitmemin yanı sıra , Babam ve Annem'în nerdeyse yılın yedi ayını orada geçirmelerini bir kenara bırakırsam , oradaki tanıdık esnafla olan sohbetiminde rengi epeyce değişecek :)))))
    Armutlu Belediye sahası suni çim , tesisleri gerçekten böyle bir ligde oynayan takım için fazlasıyla iyi diyebilirim. Rakip takım taraftarı için ayrı tribünleri bulunmakta. Ulaşım için ise günü ve saati denk gelirse Bostancı'dan deniz otobüsü kalkıyor. Karayolu tercihinde ise sırasıyla Yalova - Çınarcık - Esenköy 'den sonra Armutlu geliyor ( bu yol biraz tehlikeli olabilir :P ) yada Yalova'dan , Orhangazi üstünden Gemlik üzerinden Armutlu'ya gidilebilir. Seyircisi az ve öz , biraz deli , takımlarını devamlı destekliyorlar, geçtiğimiz senelerde kendi sahalarındaki olaylar vaka-ı adiye olarak tanımlanabilir. Genellikle alt yapıdan yetiştirdiği sporcularıyla ve bölgesinin çocuklarıyla başarı sağlamaya çalışıyorlar.
    Hayırlı olsun bu eşleşmeyi gerçekten sevdim , maçları kaçırmayacağım umarım.....

    YanıtlaSil
  2. Kombine almadım , şu anda İstanbul'un başka bir şehrinde yaşıyorum ancak maçların hepsine gidemesem de bir arkadaşım vasıtasıyla kombine sahibi olacağım inşallah ...

    YanıtlaSil