Kulüp İcra davası açtı

2004 - 2009 yılları arasında Beykoz Belediye Başkanı olan Muharrem Ergül döneminde Beykoz 1908 AŞ’de yöneticilik yapan bütün isimlere kulübün SGK borçları nedeniyle icra tebligatı gönderildi.  Haberin Devamı için tıkla



Açılan dava sonucu konuşan Yusuf Koç; " Beykoz'a hizmet etmenin faturasını bize kesmek istiyorlar " dedi.
Sayın Yusuf Koç 'un dönemin yönetimi arasında ki en masum, en iyi niyetli adam olduğu inancındayım. Bir kere bile merhaba dememiş olmamıza rağmen (Yanılıyor da olabilirim) bunları söylüyorum.
Sayın Yusuf Koç'a sorarım Beykoz 'a mı hizmet ettiniz yoksa Sayın Muharrem Ergül yap dedi diye mi yaptınız? Beykoz 'u bu kadar seven adam görev süresi sonunda bir kez kazayla bile maça gelmez mi? İnsan eski sporcusu rakip onu görmeye diye gelir yine gelir.
Sayın Yusuf Koç'un açıklamasının devamında bir  cümle var kafamı allak bullak etti."Futbol A.Ş. tüm borçlarıyla devredilmiş ve Belediye ile ilişiği kalmamıştır." Belediye başkanı da lafı buraya getiriyor. İmzalanan protokolün geçerliliği konusunda da çıkan spekülasyonları da üst üste koyunca bütün bu süreç önceden bi kurgu muydu acaba diye komplo teorisi üretmeme sebep oluyor.

Vahit Paksoy kendisinin hiç bir belgeye imza atmadığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu açıklama acaba Kulüp defterini de kapsıyor mu? Yani bu suç duyurusu mevcut yönetime mi yoksa geçmiş yönetime mi ben anlamadım?


Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder