9. Grupta geçen hafta.


Küçükçekmece kalecisi sakatlandı:

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Küçükçekmecespor'da Mehmet Serdar Köylü şoku yaşanıyor... İdmanda sakatlanan tecrübeli file bekçisi sezonu kapattı.
Antrenmanda bir pozisyon sonrası sakatlanan Serdar'ın sağ omuz bağlarında yırtık ve köprücük kemiğini tutan boynuzlarından birinde kırık tespit edildi. 29 Mayıs Hastanesi'nde operasyon geçirecek ve yaklaşık 6 ay futboldan uzak kalacak olan Serdar sezonu da kapatmış oldu.
Daha önce Küçükçekmecespor'la 3. Lig'e terfi mutluluğu yaşayan tecrübeli kaleci sezon başında eski kulübüne dönmüştü.

K.çekmece - Galatasaray arasında protokol imzalandı.

Erkasap: Amatör Liglerdeki sorunları biliyor ve takip ediyoruz
Ziyaret de ilçedeki spor kulüpleri Başkanları ile bir araya gelen Erkasap, ''Amatör spor kulüplerimizin sorunlarını biliyor ve takip ediyoruz. Bu anlamda damarlarımızdan biri olan amatör takımlarımıza bundan sonra beraber çalışmak onlarla istişare etmek sorunlarına bir nebze olsun yardımda bulunmak, amaçlarımızdan biri sporcu, antrenör  sağlık, tesis konularında eğitimler yapmak. İlçenizde ve tesislerimizde bu konularla ilgili çalışmaları hep beraberce sürdüreceğiz. Bu işin devamlılığı ve kesintiye uğramaması içinde Galatasaray A.Ş. ile Küçükçekmece Kulüpleri Birliği sizlerin imzasıyla bir protokol gerçekleştirdi. Bu bizim içinde sizler içinde geç kalınan bir başlangıçtır. Artık Önümüze bakarak sporun ortak paydasını yaygınlaştırmak biz spor adamlarının önceliği olmalıdır. Sizlere bu gün hediye niyetiyle 20'şer adet futbol topu getirdik. Bu vesileyle yeni sezonun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını dilerim''dedi.

Bozcaada eli boş dönecek.
Boğaz ekibinde yeni sezonda, Kulübün unutulmaz isimleri arasında yerini alan rahmetli Rahmetli Günay Haznedaroğlu’nun görevini üstlenen Ülker, Büyükçekmecespor karşısında 85. dakikada yedikleri beraberlik golünden sonra oyunun kalan dakikalarında galibiyet fırsatını da yakaladıklarını ancak bunu başaramadıklarını, Pazar günü Çorlu General Basri Saran Stadında oynayacakları maçta Bozcaasaspor’u eli boş göndererek, Büyükçekmecespor maçını telafi edecekleri ifade etti.


Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder