Riva da 3 gün.

Haber : Beykoz Güncel


Beykoz 1908 A.Ş. Takımı’nın TFF Riva Tesisleri’nde 3 gün sürecek kampı başladı. Bugün (Cuma) başlayan kamp Pazartesi günü yapılacak antrenman ile sona erecek.

Beykoz 1908 A.Ş. Takımı’nın Teknik Direktörü Sabahattin Ömür Dost Beykoz'a yaptığı açıklamada, “Sezon öncesi çalışmalarda hazırlık kampları son derece önem arz etmekte. Biz Türkiye Futbol Federasyonunun Riva Tesisleri’nde 3 gün sürecek kampa başladık. Günde çift idman yapacağız. Hafta sonunda antrenman sahalarında değişik takımların maçları olacağı için bazı antrenmanı Rivaspor Suni Çim Sahası’na kaydırabiliriz. 28 kişilik bir kadro ile buraya geldik. Liglerin başlamasına artık sayılı zaman kaldı. Bu sebeple süratle ideal sezon kadromuzdaki isimleri netleştirmemiz gerekmekte. Şu anki futbolcu sayımızdan birkaç eksilme olabilir. En son olarak Paşabahçespor'dan Nihat Gökmen ve Sefa Gelen aramıza katıldı. Riva'daki çalışmalarımız esnasında hazırlık maçı yapmayacağız. Çünkü buradaki günümüz kısıtlı ve yeterince teknik-taktik-kaynaşma imkânını bu sayede yakalayabiliriz. Riva kampının tamamlanmasının ardından hazırlık müsabakalarımız olacak. Şu ana kadar netleşen maçımız 19 Eylül'de Sultanbeyli Belediyespor ile. Liglerin başlangıç tarihi olan 23 Eylül'e kadar en iyi şekilde çalışmalarımız sürdürüp hatalarımız asgari seviyeye çekmek istiyoruz" dedi.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder