Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek rutin olarak düzenlediği Yerel Basın Bilgilendirme Toplantısı’nda ilçede yayın yapan yerel gazetelerin genel yayın yönetmenleri, yazı işleri müdürleri ve köşe yazarlarıyla bir araya geldi.
Beykoz Arenası’na Kavuşuyor
Toplantıya spor alanındaki yatırımların tanıtımıyla başlayan Başkan Çelikbilek, Şahinkaya’da yapılacak olan Beykoz Stadyumu ile ilgili şunları söyledi: “İlçemize içinde  10 bin kişilik stadyumu, 2 bin kişilik kapalı spor salonu  ve olimpik yüzme havuzu olan dev bir stadyum kazandırıyoruz. Beykoz 2 ya da 3 sene içinde 50 milyon TL’lik bir yatırımla tanışmış olacak. Bu alanı spora kazandırmak bile ciddi bir başarıdır. 2013 yılında inşasına başlamasını planlamaktayız. İlçe kaymakamlığımızla hazırladığımız projeyi  Türkiye Futbol Federasyonu’yla işbirliği halinde yürüteceğiz.”
Spor alanındaki bir diğer güzel gelişmeyi de aktaran Çelikbilek: “Türkiye Basketbol Federasyonu İshaklı’da antrenman ve eğitim kompleksi inşa ediyor, artık  basketbolun kalbi de ilçemizde atacak. Dünya’nın dört bir yanından takımlar eğitim ve müsabaklar için ilçemize gelecek” dedi. 
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder