Riva tesisleri yıkılıyor.



Bu sezon 3 günlük tek kampımızı yaptığımız Riva Milli takım tesisleri yenilenme çalışmaları nedeniyle yıkılıyor. Sezon arasında 3 gün de olsa kamp yapılmak istendiğinde artık tesis bulmak daha da zor. Zaten geçtiğimiz seneler de Beykoz sınırları içinde ki tesis Sivas 4 Eylül Bld. spor'a daha çok imkan sağlamıştı. Umarım yenilenen tesise yörenin insanı yönetici olur. Memleketlimiz olmadan bu imkanlardan faydalanmak çok güç.

TFF Sitesinden;
Türkiye Futbol Federasyonu,  Milli Takımlarımızın tüm kamp programlarını gerçekleştireceği, futbolun paydaşlarına her türlü eğitimin verileceği  Riva Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin inşası için, mevcut tesislerin yıkımına başlayacak. Başkan Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek yıkım töreni bugün saat 12.00'de yapılacak.

Tamamlandığında Türkiye'nin ve dünyanın sayılı tesisleri arasında yer alacak Riva Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, sadece futbola değil, ülke sporuna değer katacak ve sporcuların modern yaşam alanlarına kavuşmasını da sağlayacak.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder