Maçın ardından: Balıkesir Bld. 1-0 Beykoz 1908


STAD : Balıkesir Belediyespor Tesisleri
HAKEMLER :Kerim Uzun-Yakup Olğar-Gökhan Özkan / 4.Hakem : Burak Kalkandelen
BEYKOZ 1908 A.Ş.: Bekir Demir, Emrullah Toprak, Tolga Özbay(Dk.80 Sinan Birdal), Berat Sabırlı, Soner Keleş, Alper Genç, Kadir Ülker (Dk.46 Oğuzhan Öztürk), Emiz Uzun, Aziz Abaramak(Dk.75 Serkan Beg), Murat Saim, Can Keskin
YEDEKLER : Emre Anıl Altıntaş-Ciya Özgün-Nihat Gökmen-Sefa Suha Gelen
TEKNİK DİREKTÖR : Nezihi Tosuncuk
BALIKESİR BELEDİYESPOR : Aydın, Burhanettin, Salih, Muhammed, İsmail, Erdal, Uğur, Semih, Mecit, Ayberk, Kartal
TEKNİK DİREKTÖR : İsmail Aşkan
GOL : Dk.27 Kartal Öztaşkın


 2 haftadır kazanan takım bu kez Balıkesirde puanları bıraktı. Bizim puansız deplasmanlar lüksümüz kalmadı. Nezihi Tosuncuk takımı takım yaptı. Çok iyi gidiyorduk. Vefa' yı yenmiş olmamız bize ektra katıyor fakat   K.çekmece ve Vefa 'nın 3 puan aldığı haftada yenilmek çok kötü oldu. Haftaya takımın kim olduğu önemli değil içerde artık puan vermeyeceğiz.

Büyükçekmece, Vefa ile oynuyor. B.Çekmecenin yenmesi kendilerine hedef koymaları anlamında önemli ve onları yarışa sokacak bir durum. Bizi kovalayan bir rakip şu an en son isteyeceğimiz şey. Yinede Vefa yı geçmemiz gerekiyor. K.Çekmeceninde bay olduğunu düşünürsek bizim için Armutlu Bld. yenmek çok önemli.
Armutlu Bld.'yi bu takım çok rahat yener. Murat Saim Armutlu Bld. 2 gol fazla atmış. Armutlu Bld. kapalı defans oynayan açılması zor bir takım gol atamıyorlar ama çok gol yemiyorlar. Geçen haftayı Bay geçtiler. Son maçlarında evinde 3-1 Balıkesir Bld. 'ye yenildiler. 10 Kişi kalan Balıkesir Bld. Armutlu Bld. gol atmıştı. 
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder