Maçın ardından: Şişli 69 - Beykoz 63



Bu grubun kafa takımları Düzce, Şişli ve Beykoz. Basket spor görüldü ki sürpriz yapmak için uğraşacak. İzlediğim iç saha maçları hep zayıf takımlara karşı gelmişti. Basketbola bu sezon 2 deplasman yaptık. Bu tribün hiç bir zaman popülerliğin,başarının peşinde olmadı. Şişli maçında da bunu gösterdi. Tribünün bu tutumu artık bizde kültür haline geldi. Geçen sezonlar salonlarda çok üzüldük artık çıkış istiyoruz. Gencecik kardeşlerimiz, Semtin çocukları parkeler de döktürüyor. Yıldırım,Turgut,Cemal gibi alt yapıdan çıkan yıldızlarımız var. Bu maçta Cemal çok şansızdı. Fazladan hata yaptı. Son hücum aslında bizde kalacaktı. 3 lük atıp maçı uzatmalara taşıyacaktık. Erken davrandık bi basket daha yedik. Sağlık olsun çocuklar. 
Bu hafta sonu Pazar saat:14.00 da R.Şahin Köktürk spor salonunda Basket spor ile karşılaşacağız. Şişli malubiyetinin acısını çıkaracaklardır.

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder