Maç Günü: Altınova Bld. - Beykoz 1908


Altınova Belediye - Beykoz 1908

17 Şubat Pazar 13:30
Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadı
Hakemler: Muzaffer Öztürk
Yakup Bulut
Anıl Küçük

Altınova Belediye 8 maçtır iç sahada kaybetmiyor. İçeride oynadıkları ve 10 kişi kalıp 1-0 yendikleri Bursa Merinos maçından beri galibiyetleri yok yani son 6 maçtır galibiyetleri yok. İç saha maçlarında 6 beraberlik ile ligde iç sahada en çok berabere kalan takım. 20 gol atıp 27 gol yiyen ve 18 puan toplayan Altınova Belediye 11. Sırada. 
Bizde ise son 3 deplasman maçını da kazanamadık. En son Kasım ayında deplasmanda Vefa 'yı 2-1 yendik. Dış saha tek galibiyetimizde bu. Çok inişli çıkışlı grafiğimiz var. Mudanya erteleme maçı 5-0 yendik ama yeni transferler oynatılamıyordu. Mudanya devre arası takımı komple değiştirdi. Zaten bu maçtan sonra Mudanya B.Çekmeceyi 1-0 yendi.  
22 gol atıp - 28 gol yiyerek 15 puan topladık ve 13. sıradayız. K.Çekmeceyi geçemezsek düşeriz. Haftaya Küçük Çekmece maçımız var.
Altınova Belediye Geçen hafta deplasmanda 4-1 kaybettikleri maç da 11 Maç oynayan ve geçen sene Maltepe ile şampiyonluk yaşayan Kaleci Murat Alkan ve İlker Baş Kırmızı kart gördü.

İki takımın golcüleri: Altınova Bld. Hüseyin Tunç 7 Gol, Beykoz 1908 Murat Saim 12 Gol.

Altınova Belediye muhtemel 11:  Umut Akkoç, Şener Güray , Mehmet Can, Erdal Alemdar, Melih Saygaç, Murat Demir, Aşkın Yeter, Samet Candan, Ozankan Düzgün, Hüseyin Tunç ve Abubakar

Beykoz 1908 Muhtemel 11: Cem Temizel, Can Yüksel, Berat Sabırlı, Soner Keleş, Nihat Özay, Aytaç , İçten, Can keskin, Emin Uzun, Aziz Abaramak, Kadir Ülker, Murat Saim. 
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder