Maçın ardından: U19 Beykoz 1908 - Sultantepe: 10 - 1



U19 tüm gollerini Sultantepe ye saklamaış. 10 - 1 gibi farklı bir skor aldılar.Ligin son iki sırasında ki takımların maçında bu kadar büyük bir farkın olması şaşırtıcı. Sultantepe bu kadar çok gol yiyen bir takım değil. Geçen hafta 2-0 Demirspor'u yendi. Ayrıca Oğuz ve Kubilay ile sayısız fırsattan da yararlanamadık.
Sabahattin Hoca ile ilk galibiyet alındı. İstanbul şampiyonası vs. hayal ama önümüzde 6 maç daha var. 6 Maç 18 puan hedefinde olmalı bu takım.

Kalede Emre. Defans dörtlüsünde Sağ bek Emrullah, sol bek Tolga. Stoperler Hakan ve Sinan, Orta saha beşlisinde Ön Libero Kubilay, Alper, sol açık Ceyhun,  sağ açık Alihan, Forvet arkası Oğuz, Tek forvet Furkan ile sahaya çıktık.
Sonradan oyuna Halil - Hakanın yerine , Ali Metin - Ceyhunun yerine ve Emre - Alihanın yerine oyuna girdi.
Gollerimizi: Oğuz (4), Ceyhun (4), Emrullah ve Kubilay dan geldi.

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 yorum:

  1. Var mı parlayacak birisi?

    YanıtlaSil
  2. Bu maç oynamayan bi maç önce 3 maç ceza alan kaptanları var Bayram Murat. Yetenek olarak tamam ama fizik açıdan biraz geride. Oğuz,Kubilay,Alper,Emrullah,Tolga zaten A takımdan geldiler. Bunların arasından Sağ bek Emrullah belki olur. Herkes Oğuzun üstünde duruyor yetenekli ama bencil. Bu kafayla ondan bişey olmaz. 4 Gol atmışken söyliyeyim ben uzun zamandır Ceyhunun üstünde duruyorum. Çok yakından tanımıyorum. Saha ışında nasıl bakıyor mu kendine bilmiyorum ama ilerleme kaydediyor sürekli.

    YanıtlaSil
  3. Adsız00:28:00

    usta çengelköy-yeniköy maçındaki olaylar çok gereksiz değil miydi ne gerek var bunlara?

    YanıtlaSil