BAYAN HAKEME İTİRAZ EDEN BASKETBOLCUYA KIZAN TARAFTAR KIZ ARKADAŞIMA KONUŞMA DEDİ VE YUMRUĞU ÇAKTI...

BAYAN HAKEME İTİRAZ EDEN BASKETBOLCUYA KIZAN TARAFTAR KIZ ARKADAŞIMA KONUŞMA DEDİ VE YUMRUĞU ÇAKTI...

Yazı Boyutu

Tarih : 24.10.2010 - 13:41:42


Ekonomik kriz yaşayan ve ligin 1. haftasında coach değişikliği yaşayan Beykoz’un sürpriz bir şekilde İTÜ’yü 86-81 yendiği maçın bitimine 00:01 kala çıkan olay maça damgasını vurdu!



Hakemlerin verdiği faul kararı sırasında, daha önceki bir pozisyon için bayan hakem Mihran Ataşer’le sinirli şekilde konuşan Unut Tınay’a tribünden atlayan bir şahıs yumruk attı ve ortalık karıştı.
Olaylar üzerine oyun uzun süre durdu ve hakemlerle, İTÜ takımı soyunma odasına gitti. İTÜ, kalan süreyi oynamak istemediyse de, hükmen yenilgi alabilecekleri olasılığı üzerine sahaya çıktık ve oyun tamamlandı.
Sahaya atlayan şahıs polis tarafından yakalandı ve göz altına alındı. Saldırgan şahıs, bayan hakem Mihran Ateşer’in erkek arkadaşı olduğunu ve Umut Tınay’ın tepkisine sinirlenerek, kız arkadaşını korumak için sahaya girdiğini söyledi. Ancak hakem Ateşer’in verdiği bilgi doğrultusunda şahsı tanımadığı ortaya çıktı. Saldıran kişinin Beykoz taraftarı olduğu anlaşıldı.
Umut Tınay, Beykoz’un BEKO Basketbol Ligi’nden düştüğü sezon kadroda yer almış, bu sezon başında da transfer olmuş ancak, kulüpteki ekonomik kriz sırasında ayrılarak İTÜ’ye gitmişti...

Kadının nişanlısı hakemi dövüyor olay bize kalıyor iyi mi?

Kaynak: http://www.kimseduymasin.com
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder