Madde Madde Beykoz-İTÜ Maçı:86-81

  • Beykoz,yeni hocası Nejat Sayman ile ilk galibiyeti aldı.Maçı Beykoz 86-81 kazanırken maçın en skorer oyuncusu 33 sayı ile Tolga Tekinalp oldu.
  • Beykoz genç ve tecrübesiz oyunculardan kurulu olmasına rağmen çocuklar yüreklerini sahaya koyup oynadılar.Hele aralarında 27 sayı ile oynayan Yunus Akçay var ki tam adam olacak çocuk,Yunus fizik olarak çok cılız görünse bile inanılmaz bir yüreği var.Kısacık boyuna rağmen pota altlarına giriyor,takımın sorumluluğunu alarak el yakan topları kullanıyor.Böyle devam ederse adından çok söz ettirir.İkinci olarak ta 18 sayı ile oynayan Yıldırım Boyacı tam bir buz adam(çocuk).Zaman zaman takım sayı problemi yaşadığında devriye oda girdi.Takıma kesin uzun bir oyuncu gerekiyor,uzun takımlara karşı ribauntlarda çok zorluk çekilir.
  • Zeki Aksu'yu tribünde göremedim ama bence miladını doldurdu,artık tüm Beykoz'u birleştirecek bir isme ihtiyaç var.
  • Sahada yazılan www.beykozspor.com yazısı dikkatimi çekti,adamlar siteyi yapmamışlar ama reklamı da ihmal etmemişler.Bir de sahanın iki tarafında büyük başkan(!) Yücel Çelikbilek fotoğrafları  var ki ayrı bir tezat konusuydu.
  • İTÜ'yü takım olarak beğenmedim,onlarda zaten Tolga Tekinalp'in eline bakıyorlar,Tolga sakatlık felan geçirirse,kümede zor kalırlar.
  • İTÜ'nün coach'una burdan selam çakıyorum,az daha konuşarak maç kazandıracaktı takıma.Mesela Ömer Çavuşoğlu'nu düşünün onun basketten anladığını kafanızda canlandırın,bir de saha kenarında olduğunu hayal edin,işte bugün böyle bir maç oynandı Beykoz'da.Maçın hakemleri kendisine teknik faul çaldıktan sonra birçok pozisyonda konuşarak bunun diyetini ödettirdiler Beykoz'a.
  • Peki nolmuş panpa diyenler için ise maç sonu stres ve tansiyonun artması sonucunda son bir saniye kala  elemanın biri sahaya dalıp,İTÜ'lü oyuncunun birine girdi,sonrası bilindik saha karıştı,salon boşaltıldı.Muhtemel saha kapatma ve para cezası kapıda.
  • Maça gelen Paşabahçeliler de vardı,Paşabahçe oyuncu yetiştirme olarak uzak arak  önde gelir Beykoz'da,şimdi tribün olarak da gelişmeye başlamışlar,en kısa zamanda bir maçına gitmek farz oldu.
  • Maçın istatistikleri  için  dileyene gider.
Share on Google Plus

About Hoazin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder