İnadına (Konuk Yazar) : "Bölgesel Lige hazırlık"



Tarihimizde elbet farklı mağlubiyetler vardır farklı galibiyetler olduğu gibi .Biz skor taraftarı olmadık hiçbir zaman fakat sahada ki oyuncu bize birşeyler vermeli giydiği formanın ağırlığını bilmeli, bilmeli ki bizde oyunculara karşı saygımızı yitirmeyelim.Zor şartlar altında birşeyler yapmaya çalıştığınızı biliyoruz sporcu kimliğinizden uzaklaşmadan mücadelinize devam eden biz her zaman desteğimizi veririz.
Kritik Gaziantep bld. maçı öncesi A.B.D. de ki hava şartlarından dolayı maça çıkmayan A.B.D.' li oyuncumuz bu kez ne oldu da ankarada sahada olamadı gerçi çok birşey değiştirmezdi fakat yine de saha da bir görebilseydik.
Aşağıdaki tabloda küme düşme potasında bulunan takımların kalan maçlarını yazdım.Bu tabloya göre T.E.D. (İstanbul) ' in maksimum bir galibiyet, Başakşehir 'inde maksimum 2 galibiyet alması ve bizim 4 galibiyet alarak bu galibiyetlerin içinde Başakşehir galibiyeti ve T.E.D.' i 18 sayı farkla yenmeliyiz ki 2 ve 3 lü averajda üstün olalım. Ligi 85 sayı ortalamasıyla en çok sayı yiyen ekibiyiz tamam bunda grubun çok güçlü takımlarının olması da etken fakat yine de savunma yönümüzün çok zayıf olduğu gerçeği yadsınamaz. İstanbul maçıyla ya bir şeyler değişir yada sene ye İstanbul da Genç erkekler play off final grubuna katılan genç takımımızla Bölgesel ligde ki yapılanmamıza başlamalıyız.



(23) T.E.D. (22)Başakşehir (20) İ.T.Ü (20) Beykoz
Gelişim K. (D)Selçuk Ü. Kepez Bld. İstanbul
(D)Selçuk Ü. Beykoz (D)Gaziantep (D)Başakşehir
Kepez Bld. (D)Akhisar Ted Kolej Selçuk Ü.
(D)Beykoz Hacattepe Ü. (D)İstanbul T.E.D.(İst.)
Gaziantep (D)İ.T.Ü. Başakşehir (D)Akhisar
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder